O Hayat Benim 114. bölüm 2. fragmanı şaşırttı: Nuran gerçeği öğreniyor

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 114. bölüm 2. fragmanı şaşırttı: Nuran gerçeği öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 14:33

O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Entrika dozu yüksek sahneleriyle pazar günlerine heyecan katan O Hayat Benim 114. bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Geçtiğimiz hafta rahatsızlanan Nuran, gerçek ailesini öğreniyor. Efsun, yeni bir savaş ilan ediyor. İşte, O Hayat Benim 114. Bölüm fragmanı ve bu haftaki bölümün en çarpıcı detayları!

Haberin Devamı

O Hayat Benim macerası için geri sayım sürerken yayınlanan yeni bölüm fragmanları büyük bir merak uyandırdı. Ekranların en uzun soluklu dizilerinden olma yolunda emin adımlarla ilerleyen O Hayat Benim 114. bölüm fragmanında Nuran’ın gerçek ailesini öğrendiği göze çarpıyor. Peki, Bahar ve Ateş’in gerçek ailesini öğrenen Nuran’ın tepkisi ne olacak? Öte yandan cezaevinde olan Sultan bıçak darbesi alıyor ve yere yığılıyor. Peki, Sultan ölecek mi? Atahan ailesine savaş açan Efsun’un yeni hamlesi ne olacak? İşte, O Hayat Benim 114. bölüm fragmanları ve detaylar!

Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Sinan Albayrak ve Oya Başar’ın başrolllerini paylaştığı O Hayat Benim’de bu hafta savaş kızışıyor. Teyzesinin cezaevine gönderilmesi, Nuran’ın ise ellerinden alınması ardından Efsun, iki büyük kayıpla başa çıkmak zorunda kalır Hastalığı gittikçe ağırlaşan Nuran artık konakta, Bahar’la Ateş’in yanındadır. Ve kimse Efsun’un onu görmesine izin vermiyordur. O Hayat Benim 114.  bölümünde en can alıcı olay ise Sultan cephesinde yaşanıyor. Sultan ise cezaevine girer girmez, Kenan’ın ayarladığı bir mahkumun saldırısına uğrar. Hayattaki iki büyük dayanağını kaybeden Efsun, Atahanlara karşı yeniden saldırıya geçer. Kendisine ve ailesine yapılanların bedelini en başta Hülya’ya ödetmeye kararlıdır. Bahar ve Ateş ise Nuran’ın yanından bir an olsun ayrılmıyordur. Nuran’ın sağlığına kavuşması ve gerçek ailesinin kim olduğunu öğrenmesi tek amaçlarıdır. Ancak Nuran öğrendikleri karşısında hiç onların beklediği gibi bir tepki vermez. Nuran annesi bildiği Efsun’a ulaşmak uğruna sonu belirsiz bir maceranın içine atılır. Efsun ise intikam hırsının dönüp yine kendini vuracağının farkında değildir. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!