O Hayat Benim 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 16:03

O Hayat Benim 108. bölümü beklenmedik final sahnesiyle ekrana kilitledi. Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi O Hayat Benim'in son bölümüne Nuran'ı kurtarmaya giden Efsun'un bıçaklanması ve kanlar içerisinde yere yığılması damga vurdu. Ateş ve Bahar'ın yeniden yakınlaşması ise mutlu etti. Peki olaylı gelişmelerin olduğu son bölümden sonra O Hayat Benim 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yanıtı!

Haberin Devamı

O Hayat Benim 108. bölümü olaylı sahneleriyle ekrana kilitledi. Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi O Hayat Benim'in geçtiğimiz pazar günü ekrana gelen bölümünde dizinin baş karakteri Efsun'un başına gelenler izleyenleri derinden etkilerken, Nuran'ın akıbetinin ne olacağı ise çıkmaza girmeye başladı. Küçük kızı koruyucu aileden tekrar alabilmek için ittifak kuran Ateş ve Bahar, aralarında esen sert rüzgarları biraz olsun yumuşattı. Şaşırtıcı bir final sahnesiyle biten son bölümün ardından O Hayat Benim 109. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki Efsun'un akıbetini gözler önüne sermesi beklenen fragman yayınlandı mı?

O Hayat Benim 109. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlamaz haberimizde olacak.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Nuran’ı koruyucu aileye bırakmak istemeyen Bahar ve Ateş canları pahasına her şeyi göze aldı. Küçük kızı kurtarma amacı araları son zamanlarda kötü olan ikiliyi yeniden bir araya getirdi. Öte yandan koruyucu aile de Nuran’a çok bağlanmıştı, ailenin amacı küçük kızı evlerine götürmekti. Küçük Nuran’ın koruyucu aileye engel olmak için yapabileceği tek şey onları bunaltmaktı. O Hayat Benim'in ekrana gelen son bölümünde Kısmetsizler Mahallesinde de yeni koalisyon söz konusuydu. Ortak olan Zühal ve Seçil’in amacı Ganimet’in evini ele geçirmekti. Bütün köprüleri yakan Cemre ise hainliklerinin ortaya çıkması üzerine soluğu yeniden Kenan’ın yanında aldı. Her şeyden habersiz Nuran’ın peşine düşen Bahar’ı ise kötü bir sürpriz bekliyordu ancak bu sürpriz bir rastlantı sonucu Efsun’u buldu.

Haberin Devamı

107. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bahar’ı korumak uğruna yaralanan Ömer, onun için tüm tehlikeleri göze almaya hazırdı. Bahar'ın hayatını tehlikeye atan kişinin Nehir olduğu ise kısa süre sonra ortaya çıktı. Bahar ve Nehir son kozlarını oynamak için ölümün kıyısındaydı artık. Nehir’in önüne geçmek isteyen Ateş harekete geçtiğide ise her şey için çok geç kalmıştı. Öte yandan Efsun’un da Nuran’ı geri alabilme umutları azalmak üzereydi. Üstelik bir koruyucu ailenin Nuran’a yakınlık göstermesi umutlarını daha da tüketti. Nuran için her şeyi göze alan Efsun, Arda ve Nuran, hep birlikte olacakları, hiç ayrılmayacakları yeni bir hayata doğru kaçmaya kararlıydı.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM DİZİSİNİN KONUSU

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma... O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!