O günden sonra TV yok

Güncelleme Tarihi:

O günden sonra TV yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2006 00:00

3 Eylül 2004’te Rusya’da teröristlerin öğrencileri rehin aldığı bir okula yapılan baskının görüntüleri, Yavuz Bingöl’ü televizyondan soğuttu. Bingöl o günden beri televizyon izlemiyor.

O görüntüleri unutamıyor

Tarih 3 Eylül 2004... Dünyanın gözü Rusya’nın Kuzey Osetya Bölgesi’ndeki bir okulda... Teröristler öğrenci, öğretmen ve velilerin içinde bulunduğu yüzlerce kişiyi rehin almış. Sonunda Rus askerleri bir operasyon düzenleyerek okulun içine giriyor ama çıkan arbedede 200’ü çocuk, yaklaşık 400 kişi hayatını kaybediyor. Operasyon görüntüleri milyonlarca kişinin yüreğini sızlatıyor. Olaydan en çok etkilenenlerden biri de Yavuz Bingöl oluyor.

Dizisini bile izlemiyor

Çocukların ve ailelerinin yaşadığı trajediyi ekranda izlemenin kendisini çok etkilediğini belirten Bingöl, o günden beri televizyon izleyemiyor: "O acı olaydan sonra televizyon izlemeye tövbe ettim. Hemen evimdeki televizyonu başkasına yolladım. Bir daha da televizyon açmadım. Bu tür görüntülerin insanların ruh sağlığını olumsuz etkilediğine inanıyorum. Bu yüzden dizi oyuncusu olmama rağmen kendi dizilerimi bile izlemiyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!