O gol, Beşiktaşlı olmayanlara neler dedirtti!

Güncelleme Tarihi:

O gol, Beşiktaşlı olmayanlara neler dedirtti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2017 19:48

Hürriyet Gazetesi spor yazarı Kenan Başaran, Beşiktaş-Akhisar Belediyespor maçının ilk yarısını değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte, Kenan Başaran'ın bu akşamki maçın ilk 45 dakikasıyla ilgili yorumu...

Beşiktaş maça nasıl başladı?
İlk 5 dakikada golü bulma heyecanıyla başladı ancak bir türlü ritmini tutturamadı. Talisca ve Babel, sürekli alan değiştirerek rakibin dengesini bozmaya çalıştı. Gol aslında beklenmedik bir anda geldi. Soğuyan oyunu Quaresma biraz harladı ve mükemmel bir ortayla Cenk'i golle buluşturdu. Quaresma'nın yaptığına orta değil asist denir çünkü 'al da at'tı yaptığı. Cenk'in golüyle Talisca'nın golü arasında da film koptu. Oyun rölantide giderken Talisca, solo yaptı! 2-0'dan sonra Beşiktaş yine kopuk kopuk oynamaya başladı. Akhisar, öncelikle maçı 0-0'a bağlama gayretindeydi. İlk 45'te en önemli pozisyonu en önemli iki adamı; Olcan-Özer işbirliğinde buldular. Özer atsa Beşiktaş, soyunma odasına kafasında soru işaretleriyle girerdi.

Haberin Devamı

Talisca'nın golü için ayrıca parantez açmak gerekiyor galiba?
Şu an Türkiye'de kaleyi gördüğünde en mükemmel şutları o atıyor. Vurmadan golü atacağını hissettirdi ki sevinme biçimi de bunu teyid ediyor. Çok meydan okuyucu bir goldü. Bu golü gören Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçeliler dönüp kendi oyuncularını akıllarından geçirmiş ve "Bizim işimiz çok zor" demiştir.

İkinci devre Güneş nasıl hamleler yapar?
Soyunma odasında öncelikle "Ciddiyeti elden bırakmayın" diye uyaracak. Değişiklik haklarını da muhtemelen ceza sınırındaki oyunculardan yana kullanacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!