O gece vurulmasaydım, hayatım riske girebilirdi!

Güncelleme Tarihi:

O gece vurulmasaydım, hayatım riske girebilirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 12:37

15 Temmuz darbe girişimin olduğu gece sokağa çıkan ve açılan ateşle yaralanan Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, başına gelen o olayın dolaylı olarak hayıtını kurtardığını anlattı.

Haberin Devamı

DARBECİLER tarafından vurulduktan sonra tedavi gördüğünü, kontrol için gittiğinde böbreğinde kanserli ur tespit edildiğini belirten Büyükelçi Karslıoğlu, şunları anlattı:

“2 Haziran’da Almanya’da Ermeni karar tasarısı Federal Meclis’te kabul edilince istişareler için Ankara’ya çağrıldım. O dönemde 15 Temmuz FETÖ darbe girişimine tanıklık ettim ve hatta vuruldum. Ancak ilginç boyutu şu: Hastaneden taburcu olduktan sonra kontrol için tekrar gittiğimde böbreğimde ur olduğu tespit edildi. Hemen ameliyat edilerek ur alındı. Meğerse böbreğimde kanserli bir ur varmış. Sinsi bir urmuş çünkü daha sekiz ay öncesinde doktora gitmiştim yapılan kontrollerde hiçbir şey çıkmamıştı. Eğer vücuda dağılmış olsaydı o zaman belki de sağlığım, belki de hayatım risk altında olacaktı.”

Haberin Devamı

BANA İKİNCİ HAYATI BAHŞETTİ

“Allah rızası için, ülkem için 15 Temmuz gecesi dışarı çıkmam, vurulmam, hastaneye düşmem, daha sonra böbreğimde kanserli ur tespit edilmesi ve bundan kurtulmam adeta Allah bana ikinci bir hayat bahşetti. O nedenle her işte bir hayır vardır. Allah o gece ülkemizi, milletimizi savunmanın yüzü suyu hürmetine bu rahatsızlığımdan beni kurtardı.”

Büyükelçi Karslıoğlu iki hafta sonra Berlin’deki görevi sona ereceği için Türkiye’ye döneceğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!