O gece hayalimi gerçekleÅŸtirdim

Güncelleme Tarihi:

O gece hayalimi gerçekleştirdim
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 27, 2006 00:00

Trafik kazasında sol bacağını kaybeden Ebru Özkan, önceki akşam Kanal D’de yayınlanan "Benimle Dans Eder misin" yarışmasında protez bacağıyla dans etti. Performansıyla jüri üyeleri dahil ekran başındaki herkesi şaşırtan Özkan, "O gece hayalimi gerçekleştirdim" dedi.

Ä°stanbul Tuzla’da 7 Ekim 2004’te bir dans yarışmasına giderken trafik kazası geçirip sol bacağı kesilen, bir yıl sonra protez bacağına kavuÅŸan 21 yaşındaki Ebru Özkan, önceki akÅŸam Kanal D’de yayınlanan "Benimle Dans Eder misin" yarışmasında sahneye çıktı ve gösterisiyle ekran başındaki milyonları kendine hayran bırakıp aÄŸlattı.Â

RÜZGAR SAÇLI KIZ
/images/100/0x0/55eb098cf018fbb8f8a6ece0

"Rüzgar Saçlı Kız" olarak tanınan Ebru Özkan’ın partneri Cem Hakan ile gerçekleştirdiği gösteriyi stüdyodaki izleyiciler ayakta alkışladı. Anadolu Ateşi Grubu’nun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan’dan büyük destek gören Ebru Özkan, 20 Mayıs’ta New York’ta yapılacak Anadolu Ateşi gösterisinde yer alacak. Hürriyet’e konuşan Özkan, "O gece bir hayalimi gerçekleştirdim. Dans etmek beni hayata bağlıyor. O geceki alkışlar aklımdan çıkmıyor" dedi. Özkan’ın sorularımıza verdiği yanıtlar şöyle:

"Benimle Dans Eder misin"de iyi bir performans gösterdiniz. O sahnede olmak size neler hissettirdi?

- Tekrar o sahneyi yaşamak çok güzel bir şey. Kelimelerle anlatılacak gibi değil. Çünkü hem ailem hem ben çok zor şeyler yaşadık. Çok yıprandık. Tekrar o sahnede olmak hayal gibiydi. Hayalimi gerçekleştirdim. Beni oraya çıkaranlara sonsuz teşekkür ederim. Yaşadığım kötü talihsiz olaylardan sonra o heyecan, kulis ortamını yaşamak kesinlikle çok güzeldi. Oraya biraz da engelli insanlara destek olmak için çıktım. Çünkü onlar çok içe dönük yaşıyorlar. Şu an partnerimle birlikte birçok engelli kişiye de manevi destek amacıyla evlerine gidiyoruz. Çünkü artık evlerinden çıksınlar diyorum. Eğer gerçekten istiyorlarsa her şeyi yapabilirler.

Gelecekte dans adına neler olacak?

- O gece dans adına attığım büyük bir adım oldu. Anadolu Ateşi’nin New York Brodway’deki şovlarında onlarla birlikte olacağım. Bu turnenin bazı ayaklarında da onlarlayım. Ayrıca benim için yaptıkları sürpriz bir proje, nisan ayında belli olacak. New York’u görmek, o sahneye çıkmak hakikaten heyecan verici. Şimdiden sabırsızlanıyorum.

Kıyafeti kendi tasarımı

Programda giydiği kıyafetin kendi tasarımı olduğunu söyleyen Özkan, "Daha önce de kıyafetlerimi kendim dikiyordum. Tasarım konusunda da başarılı olacağım" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!