O fırsat kaçtı

Güncelleme Tarihi:

O fırsat kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 01:07

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak puanını 8'e çıkaran Altay, zirve yarışındaki rakipleri Bandırmaspor ve Göztepe'nin ikişer puan kaybettiği haftada büyük fırsat kaçırdı.

Haberin Devamı


Bir basamak gerileyerek 5'inci sıraya inen siyah beyazlılar, 10 puanla zirveyi paylaşan Nazilli Belediyespor ve Bandırmaspor'u yakalama, belki de lider olma şansını tepti. Kırmızı kart gören Hüsamettin'in hafta içi oynanacak Göztepe derbisi öncesinde cezalı duruma düşmesi de sıkıntı yarattı.
İlk yarıda çok iyi oynamalarına rağmen ikinci yarıda aynı performansı sergileyemediklerini belirten Başkan Aslan Savaşan, "Arzuladığımız futbolu zaman zaman sahaya yansıtıyoruz, fakat bunun devamlılığı olmalı" dedi.
Maçın 36'ıncı dakikasında Hüsamettin'in ceza sahasında düşürüldüğü pozisyonun tekrarını televizyondan izlediğini belirten Savaşan, "Hakem mutlak penaltımızı vermedi. Hüsamettin kendisini yere atacak bir oyuncu değil. Ayrıca gördüğü ikinci sarı kart ağır bir karardı" diye konuştu.

Haberin Devamı


ALSANCAK İÇİN İKİNCİ BAŞVURU
Altay yönetimi, depremde yıkılma riski taşıdığı gerekçesiyle kapatılan Alsancak Stadı'ndaki haklarını korumak için çalışmalara devam ediyor. Siyah beyazlı kulübün avukatlardan oluşan ve ilk başvurusunu geçen cuma günü yapan Hukuk Komitesi'nin yarın ikinci başvurusunu gerçekleştireceği açıklandı. Avukatlar, saat 10.00'da İzmir Adliyesi C Blok önündeki merdivenlerde basın açıklaması yapıp, sözleşmelerden doğan haklarının korunmasını talep eden dilekçeyi mahkemeye sunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!