O dünyanın en seksi erkeği

Güncelleme Tarihi:

O dünyanın en seksi erkeği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2006 00:00

Bir süredir hamile olduğu konuşulan Jennifer Lopez, Hello dergisine verdiği röportajda "Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum" demekle yetindi. Yıldız, kocası Marc Anthony’yi ise şu sözlerle anlattı: "Marc dünyanının en seksi erkeği."

Jennifer Lopez hamile mi? Müzik, sinema ve moda dünyasında başarılı işlere imza atan ünlü yıldız hakkında en çok sorulan soru bu son zamanlarda. Lopez, geçtiğimiz günlerde Los Angeles’taki Petit Tresor adlı butikte bebek giysileri satın alırken görülmüş ve hamile olduğu konuşulmaya başlanmıştı.

KAPRİSLİ DEĞİLİM

Şarkıcı Marc Anthony’yle mutlu bir evliliği olan Jennifer Lopez, sonunda suskunluğunu bozdu ve Hello dergisine özel hayatıyla ilgili bir röportaj verdi. Hamilelik dedikodularına net bir cevap vermekten kaçınan yıldız, sadece çocuk sahibi olmayı çok istediğini söylemekle yetindi.

Şu sıralar kocası Marc Anthony’le "El Cantante" adlı filmde rol alan ve her fırsatta kocasıyla film çevirdiği için ne kadar mutlu olduğunu dile getiren Jennifer Lopez, "Marc benim için dünyanın en seksi erkeği. Onun yanında kendimi huzurlu ve güvende hissediyorum" dedi.

Lopez, röportaj sırasında zor bir kadın olduğunu söyleyen gazetecilere de ateş püskürdü ve "Kaprisli değilim" dedi. Medyanın aşırı ilgisinden ve merakından şikayetçi olan yıldız, geçtiğimiz yılın zor geçtiğini ama bu yıl her şeyin daha farklı olacağına inandığını da belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!