O aslında kadın!

Güncelleme Tarihi:

O aslında kadın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 10:31

Ünlü oyuncu, son filminde birlikte çalıştığı yönetmen hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu: "Sanırım Woody Allen, bir dereceye kadar kadın."

Haberin Devamı

 Hollywood'da son dönemde ilginç olaylar yaşanıyor. Belki günün birinde bir senarist bu olup bitenleri kaleme alır ve olayların perde arkası biraz olsun ortaya dökülür. 

Ünlü yapımcı Harvey Weinstein ile başlayan "taciz suçlamaları zincir" giderek uzuyor. Buna yeni eklenen isim ise Woody Allen.

Usta yönetmenin bir süre evli kaldığı Mia Farrow'un evlatlık kızı Dylan, Woody allen'ın tacizine uğradığını ileri sürdü. 32 yaşındaki Dylan Farrow, Allen'ın annesi Mia Farrow'dan boşanmak üzereyken henüz küçük bir çocuk olduğunu ve ünlü yönetmenin buna rağmen kendisini taciz ettiğini ileri sürdü. Bu konuda soruşturma açıldı ama sonra düştü.

O aslında kadın

Haberin Devamı

Ancak Dylan Farrow "Neden Harvey Weinstein, taciz iddiaları ortaya atıldıktan sonra Hollywood tarafından dışlandı da Woody Allen'a aynı şey olmadı" diye konuştu.

Bu arada 82 yaşındaki Allen'ın yeni filmi Wonder Wheel da kısa bir süre sonra seyircisiyle buluşacak. Filmin başrollerinden birini üstlenen Kate Winslet da Woody Allen hakkında çarpıcı sözler sarf etti.

O aslında kadın

Wonder Wheel (Dönme Dolap) filminde Winslet'ın yanı sıra Justin Timberlake, Jim Belushi, Juno Templa da rol alıyor.

Winslet, Sydney Morning Herald gazetesine verdiği demeçte "Woody Allen, bir dereceye kadar "kadın". İçinde bir yerlerde kadın ruhundan çok iyi anlayan hatta bir dereceye kadar kadın olan bir yan var. Allen, bu yanıyla iletişimini hiç kaybetmiyor. O yüzden de filmlerindeki kadın karakterleri çok iyi ve kusursuz yaratıyor" dedi.

Kate Winslet, eski eşinin evlatlık kızı tarafından Woody Allen hakkında ortaya atılan iddialar hakkında da " Woody geçmişte tanımıyordum. Ailesi hakkında da bir bilgim yok. Bu iddiaların doğru olup olmadığı hakkında gerçekten bir fikrim yok."

O aslında kadın

Haberin Devamı

Woody Allen, yıllar önce Hollywood'un en büyük skandallarından birine imzasını atmıştı. Mia Farrow ile evli olduğu dönemde onun evlatlıklarından biri olan Soon Yi ile aşk yaşamaya başlamış. Farrow'dan boşanıp Soon Yi ile evlenmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!