O askerin babası konuştu: Bize bilgi verin

Güncelleme Tarihi:

O askerin babası konuştu: Bize bilgi verin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 00:57

TERÖR örgütü DEAŞ tarafından infaz edildiği iddia edilen iki askerden biri olduğu belirtilen Sefter Taş’ın babası Aydın Taş, oğluna ait fotoğrafları internette gördüğünü söyledi. Baba Taş, Hürriyet’e özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Sabahleyin ağabeyim aradı. Bana durumu söylemedi. Hal hatırımı sordu. Sonra bacanağım aradı. Ben de durumdan şüphelendim. Ondan sonra internete baktım. Çocuğun resmini gördüm. İnternette yakılarak infaz edildiği söyleniyor. Umarım böyle korkunç bir olay gerçekleşmemiştir. Devletten tek isteğim var. Bu olayın gerçek olup olmadığının ortaya çıkarılmasını istiyorum. Doğru mu yalan mı? Yani bir buçuk senedir biz burada perişanız. Bu olayın gerçek olup olmadığı araştırılsın bize bir bilgi verilsin.”

O askerin babası konuştu: Bize bilgi verin
‘OĞLUM UNUTULMASIN’
Taş, internete sızan videodan 15 gün önce Hürriyet’e şunları söylemişti: “Bana oğlumun Rakka’da bir cezaevinde tutulduğunu söylediler. Bunun dışında hiçbir bilgi olmadığını söylediler. Öğrendiğim kadarıyla DEAŞ oğluma karşılık 200 militan istemiş. Bu talebi reddedilmiş. Bu durumdan bıktık, usandık. Yani en azından çocuğumuzla ilgili bize bir bilgi versinler. Ölüsüne de, sakatlığına da razıyım. Yeter ki orada unutulmasın. Engelli bir oğlum var. 6 ayda bir tedavi görüyor. Eşim psikolojik tedavi görüyor. Hem maddi hem manevi olarak çökmüş durumdayız.”


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!