O anonsu ben yapmadım

Güncelleme Tarihi:

O anonsu ben yapmadım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2010 00:00

Hakan Bingül, “4. hakemin yanında dururken Bursa’daki maçın skorunu nereden bilebilirim. ilk anonsu ben yapmadım. Yapanı da tanımıyorum” dedi.

Haberin Devamı

ANONS ANI -Galeri

KADIKÖY'DE ANONS SKANDALI 

SADRİ ŞENER: ANONS OLAYI TAM BİR REZALET 

İŞTE ANONS SKANDALININ KAHRAMANI / WEB TV

FENERBAHÇE’nin şampiyonluğu kaçırdığı maçın uzatma dakikalarında yaptığı hatalı anonsla şimşekleri üzerine çeken Hakan Bingül (43), “Tehdit ediliyorum. Çoluğum çocuğum var. Lütfen beni harcamayın” dedi. Dün savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Bingül, gerçek mağdurun kendisi olduğunu belirtti.

Arkamdan söylediler

Hürriyet’e yaptığı açıklamada Bursaspor-Beşiktaş maçının 2-2 olduğunu arkadan kendisine söylediklerini belirten Bingül “Yanımda Futbol Federasyonu’nun adını bilmediğim bir yetkilisi vardı. Arkamdan maçın 2-2 olduğunu söylediler. Yoksa ben 4. hakemin yanında dururken ta Bursa’daki maçın skorunu nereden bilebilirdim” dedi. İlk anonsu kendisinin yapmadığını ifade eden Bingül, “ Bir ara Türk Telekom tribünündeki taraftarların sevinçle ayağa fırladığını gördüm. Hepsi ‘Şampiyonuz’ tezahüratı yapıyordu.

4. hakemin yanındayken, masanın üzerinde duran mikrofonu alan bir taraftar ‘Beşiktaş gol attı maç 2-2 oldu’ şeklinde mikrofondan bağırdı. koştum ve mikrofonu bu şahsın elinden aldım. Sonra arkamdaki bazıları, ‘Bursa maçı 2-2 olmuş niye anons etmiyorsun?’ diye çıkıştı. Yönetimden izin almadan hiçbir şey yapmam. Fakat maçın heyecanından kalkıp ‘Bursa maçı 2-2’ diye anons yaptım. İlk anonsu yapanı tanımıyorum” dedi.

Beni harcamayın

KENDİSİNİN 10 yıldır F.Bahçe’de görev yaptığını belirten Hakan Bingül, “Bu camianın ekmeğini yedim. Daha da önemlisi ben herkesten daha çok F.Bahçeliyim. İnsafsız davranılmasın, Lütfen beni harcamayın” çağrısında bulundu. Bingül, “Savcılık da bana dikkatli olmamı salık verdi. Ben de tehdit aldım. Ancak bu olayda benim ne suçum olabilir ki. Basından Aziz Yıldırım’ın beni tokatladığını, kovulduğumu okudum. Bunların tamamı yalan. Gerekirse işim 2. planda kalır ama unutulmasın ki ben bir babayım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!