Nymphomaniac'dan yeni görüntüler

Güncelleme Tarihi:

Nymphomaniacdan yeni görüntüler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2014 10:10

Danimarkalı yönetmen Lars von Trier'in Türkiye’de vizyona girmesi yasaklanan filmi Nymphomaniac‘ın ikinci bölümü daha önce görülmemiş versiyonu ile Venedik Film Festivali’nde görücüye çıkacak. Ünlü yönetmen, festival öncesi filmin kesilmiş sahnelerinden üç tanesi yayınlandı.

Haberin Devamı

Türkiye’de 'İtiraf' adıyla vizyona girmesi planlanan ama mahkeme kararıyla yasaklanan film, dünya sinemalarında iki bölüm halinde sinemalarda yer buldu.

Nymphomaniacdan yeni görüntüler

Her yaptığı olay olan 58 yaşındaki yönetmen Lars von Trier

Dünyada çok ses getiren Nymphomaniac; 50'li yaşlarının başındaki bir kadının çocukluğundan itibaren erkeklerle olan ilişkilerini anlatıyor. Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Christian Slater, Jamie Bell, Uma Thurman, Willem Dafoe gibi oyuncuların rol aldığı Nymphomaniac, birinci bölümü ilk kez Berlin Film Festivali'nde sansürsüz olarak gösterilmiş ve eleştirmenlerden övgüler almıştı.

Nymphomaniacdan yeni görüntüler

Filmin başrol oyuncularından Shia LaBeouf ve Stacy Martin

Haberin Devamı

Filmin ikinci bölümü kesilmiş sahneleriyle dünya sinemalarında vizyona girmesine rağmen uzun versiyonu ilk kez Venedik’te sinemaseverlerle buluşacak.

Türkiye'de sadece !f İstanbul ve İstanbul Film Festivali kapsamında izlenebilen “İtiraf Bölüm 1” 1 saat 50 dakika, “İtiraf Bölüm 2” ise 2 saat 10 dakika sürüyor.

BAKMADAN GEÇME!