Nvidia'dan oyunculara özel kampanya

Güncelleme Tarihi:

Nvidiadan oyunculara özel kampanya
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 08:13

NVIDIA, GeForce GTX 1060 GPU'lu ürünlerini; GeForce GTX 1070, 1080 ve 1080Ti GPU'ları içeren “Prepare for Battle” GeForce GTX oyun bundle paketine eklediğini duyurdu.

Haberin Devamı

28 Mart 2017 tarihi itibariyle oyuncular, GeForce GTX 1060 tabanlı grafik kartı, dizüstü bilgisayar veya hazır sistem satın alarak For Honor veya Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oyununun ücretsiz indirme kodununa sahip olabilirler. Kampanyanın bitiş tarihi ise 18 Nisan 2017.

Hem For Honor, hem de Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands için "önerilen" bir GPU olan GeForce GTX 1060, yüksek ayarlarla 60 fps'de inanılmaz bir 1080p deneyimi sunuyor. Oyun içi karşılaştırma testleri ve performans sonuçları, sınıfında en iyi performansı GeForce GTX 1060'ın sunduğunu gösteriyor.

Her iki oyun da, oyuncuların kendi -oyun içi fotoğraflarını- çekmelerini sağlayan NVIDIA Ansel teknolojisini destekliyor. Ansel oyun içi fotoğrafçılık açısından yeni bir yöntem. Çekimlerinizi herhangi bir konumdan oluşturabilir, işlem sonrası filtrelerle ayarlayabilir, yüksek uyumlu formatlarda HDR görüntüler yakalayabilir ve ekran görüntülerini akıllı telefonunuz, PC'niz veya VR kulaklığınız üzerinden 360 derece paylaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ansel desteğini, For Honor, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ve Mass Effect: Andromeda gibi yakın zamanda çıkan tüm oyunlarda görmek mümkün. Bugüne kadar ARK: Survival Evolved dahil; Conan Exiles, Dishonored 2, Mirror’s Edge Catalyst, Obduction, Paragon, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt and The Witness gibi birçok oyunda Ansel desteği mevcut.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!