Nusaybin'de şehit düşen Astsubay Bakır'ın Balıkesir'deki ailesine haber ulaştı (2)

Güncelleme Tarihi:

Nusaybinde şehit düşen Astsubay Bakırın Balıkesirdeki ailesine haber ulaştı (2)
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 16:50

Nusaybin'de şehit düşen Astsubay Bakır'ın Balıkesir'deki ailesine haber ulaştı (2)

Haberin Devamı

ŞEHİDİN PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucunda şehit düşen askerlerden Balıkesirli Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Bakır'ın sosyal medyadan verdiği mesajlar, dikkat çekti.
"ARTIK UYAN AYAĞA KALK. TEK YÜREK OL, SEVGİLİ TÜRKİYEM"
Şehit Astsubay Bakır, 18 Şubat tarihli mesajında, şunları yazdı:
"Allahım benim canımı almadan; bu bölücü hain köpeklerden, emperyalizmin uşaklarından, silah arkadaşlarımın ve halkımın intikamını almadan ölmemi nasip eyleme ya rab... Hepimizin milletçe başı sağolsun. Ama sakin unutulmasın. 3 gün sonra kurgulandığı yeni kanıtlanan izdivaç programlarını izlemeye devam etmeyelim. Artık uyan ayağa kalk. Tek yürek ol, sevgili Türkiyem..."
Şehit Bakır, 26 Şubat tarihli mesajında ise, "Derik tamam. Temizlik gerçekleşti. Bekle bizi .....  Vatan topraklarında bölücülük yapmak hendek kazmak, asker-polis şehit etmek neymiş göstereceğiz size.  Ant olsun ki, sizi o hendeklerin arkasından etek giydirip, eşek cennetine aslanlarımla göndermezsem namerdim..." yazdı.
Şehit Bakır'ın gazeteci-yazar Uğur Mumcu'nun ölüm yıldönümü olan 24 Ocak'ta da Selda Bağcan'ın söylediği "Uğurlar olsun" şarkısını paylaştığı görüldü.
Son dönemde bir çok şehit veren Balıkesir'de Bakır'ın şehadeti de büyük üzüntü yarattı. CHP İl Başkanı Ender Biçki, Altıeylül'ün AK Partili Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da yayınladıkları mesajlarla şehide Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!