Nusaybin'de çatışma ve silah sesleri

Güncelleme Tarihi:

Nusaybinde çatışma ve silah sesleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 09:30

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde dün akşam saatlerinde saatlerinde başlayan çatışma sabaha kadar sürdü. Silah sesleri tüm ilçeden duyuldu. 

Haberin Devamı

NUSAYBİN’DE GECE ÇIKAN ÇATIŞMALARDA İSABET ALAN TIR YANDI

NUSAYBİN (Mardin),(DHA) - MARDİN’in Nusaybin ilçesinde iki gecedir havanın kararması ile başlayan ve sabah saatlerine kadar süren çatışmalar halkı tedirgin ederken; PKK’lı teröristler tarafından gasp edilerek barikat olarak kullanılan bir TIR’da mermilerin isabet etmesi sonucu yangın çıktı. 

Nusaybin Abdülkadir Paşa Mahallesi Umut Sokak, eski Hastane civarı, Ahmet Kaya köprüsü mevki ve Çağ Çağ caddesi girişinde önlem alan polis ile PKK’lı teröristlerar arasında iki gecedir havanın kararması ile başlayan ve sabah saatlerine kadar süren çatışmalar, ilçe halkını tedirgin ediyor. Hendek ve barikatların bulunduğu Fırat, Dicle ve Yenişehir mahallelerindeki silah sesleri bütün ilçeden duyulurken, zaman zaman ağır silahların kullanılması ve şiddetli patlamalar, vatandaşı korkutuyor. Fırat Mahallesi Kaymakam Bülent Pekdemir İlk ve Orta okulu yanına daha önceki PKK’lılar tarafından kontak anahtarına el konularak barikat olarak kullanılan bir TIR’da, dün geceki çatışmalar sırasında yangın çıktı. Yangını Nusaybin İtfaiye ekipleri uzun uğraştan sonra söndürdü.

 

Haberin Devamı

Haberin Devamı


AYRINTILAR GELİYOR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!