Nusaybin'de 2 itfaiye aracı çatışma bölgesinde mahsur kaldı

Güncelleme Tarihi:

Nusaybinde 2 itfaiye aracı çatışma bölgesinde mahsur kaldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 16:42

Nusaybin'de 2 itfaiye aracı çatışma bölgesinde mahsur kaldı

Haberin Devamı

Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN (Mardin), (DHA) - MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde uygulanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlayan operasyonlar sürerken, dün öğlen saatlerinde bir evde çıkan yangına müdahale etmek isteyen iftafiye ekibine PKK'lı teröristlerce ateş açıldı. Bir itfaiye eri yaralanırken, 2 itfaiye aracı çatışma bölgesinde mahsur kaldı.
14 Mart tarihinde uygulanan ve başlanan operasyonlar devam ederken, Yenişehir Mahallesi Çağ Çağ Caddesi üzerinde bulunan bir evde çıkan yangını söndürmek için gelen itfaiye ekiplerine otomatik silahlarla ateş açıldı. Saldırıda yaralanan iftaiye eri Hacı Yıldız, Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Yıldız, Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Öte yandan silahlı saldırı sonucu mahsur kalan itfaiye erleri, destek olan çağrılan başka bir itfaiye arazözüyle bölgeden çıkmayı başarırken, 2 arazöz çatışma bölgesinde kaldı. Dünden beri devam eden operasyonlar nedeniyle 2 arazözün hala bölgeden çıkarılamadığı öğrenildi.
Bu arada destek ve arkadaşlarını kurtarmaya giden diğer bir itfaiye arazözüne de açılan ateş sonucu kurşun isabet ettiği görüldü. İtfaiye aracının ön camına isabet eden mermi, şans eseri içeride bulunan herhangi kimseye isabet etmediği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!