Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 11:40

Gündüz kuşağı programı sunucusu Nursel Ergin, bir süredir beraber olduğu Murat Akyer ile evleneceği haberleriyle gündeme geldi. Katıldığı yarışmayla ismini duyuran Nursel Ergin’in yaşı, eğitimi ve kariyeri gibi konular merak konusu oldu. Peki Nursel Ergin kimdir kaç yaşında?

Haberin Devamı

İsmini Var mısın yok musun? İsimli programla duyuran Nursel Ergin, İstanbul’da 30 Temmuz 1980’de doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin’in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Begüm adında bir kızı var. 2008 senesinde Acun Ilıcalı tarafından sunulan Var mısın Yok musun adlı yarışmayla herkes tarafından tanınan Nursel Ergin, kısa sürede samimiyeti ve içtenliğiyle izleyicilerin gönlünü kazanmış ve anlattığı hayat hikayesiyle insanları derinden etkilemiştir.

Yarışmanın ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat veren Nursel Ergin, ardından Kanal D ekranında Mutfağım adlı yemek programıyla farklı kültürlerin yemeklerini izleyiciyle buluşturmuştur. 37 yaşındaki Nursel Ergin, 2015 yılında Show tv ekranına transfer olmuş ve Nursel’in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlenmiştir. Uzun bir süredir benzer formattaki programlar sunan Nursel Ergin, medya alanında çalışanMurat Akyer ile evlilik hazırlığı yapıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!