NURİ ŞAHİN KORKUNÇ GECEYİ ANLATTI

Güncelleme Tarihi:

NURİ ŞAHİN KORKUNÇ GECEYİ ANLATTI
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 11:55

Dortmund takım otobüsünü hedef alan bombalı saldırıyı yaşayan Nuri Şahin, o gece takım arkadaşlarının yüzündeki korku dolu ifadeleri ömür boyu unutmayacağını söyledi. Şahin, olay aklıma gelince tüylerim ürperiyor dedi.

Haberin Devamı

SALI akşamı şampiyonlar ligi çeyrek finali öncesi takım otobüsüne üç bombalı saldırıyı yaşayan Nuri Şahin olaydan nasıl etkilendiğini anlattı. Çarşamba akşamı oynanan maçın ilk yarısında Norveç televizyonu Viasport'a konuşan Nuri Şahin "Bunun üzerine konuşmak, anlatacak söz bulmak çok zor. Televizyonlarda bazı saldırıları gördük. Elbette benim ülkemde İstanbul'daki saldırı beni yakından etkiledi. Ama olay uzaktaydı. Önceki akşam böyle bir durumu bizzat yaşayınca, nasıl olduğunu gördük. Ben hiç kimse böyle bir şey yaşasın istemem" dedi. 

FUTBOL DÜŞÜNMEDİM

Nuri, "İnsanlar anlar mı bilmiyorum. Ama ben sahada kaldığım ikinci yarıya kadar futbol düşünmedim. Önceki gece neler olduğunu daha idrak bile edemedim. Eve geldiğimde eşim ve oğlum beni kapıda bekliyordu. O an ne kadar şanslı olduğumuzu düşündüm. Elbette futbol önemli. Biz futbolla yatıp kalkıyoruz. Biliyorum çok para kazanıyoruz ve ayrıcalıklı bir hayatımız var. Ama biz de insanız ve bu dünyada futboldan çok daha başka şeyler var. Bunu önceki gece yaşadık. Olay aklıma gelince tüylerim ürperiyor. Gördüğüm yüzleri ve bakışları Marc (Bartra) ve kaptan Schmelzer'in yüz ifadesini bakışlarını yaşamım boyunca unutmayacağım" diye konuştu.

Haberin Devamı

AS Monaco'ya kendi evinde 2-3 yenilen Dortmundlu oyuncular maçı olaydan bir gün sonraya erteleyen UEFA'ya çok tepkili. Antrenör Thomas Tuchel de maçın bir gün sonraya ertelenmesini eleştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!