Nuri Şahin Halkbank’ta

Güncelleme Tarihi:

Nuri Şahin Halkbank’ta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2012 10:35

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Halkbank, Arkas Spor'la yollarını ayıran libero Nuri Şahin'i kadrosuna kattı.

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile girmek isteyen Halkbank, bu amaca yönelik kadro kurma çalışmalarını sürdürüyor.

Mavi-Beyazlılar, sezon sonunda bazı oyuncuları ile yollarını ayırırken, takıma Emre Batur, William Reid Priddy gibi güçlü isimleri de kadrosuna dahil etmişti. Başkent ekibi, son olarak libero Nuri Şahin’i renklerine bağladı.
İmza töreninde transferle ilgili görüşlerini açıklayan Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu yeni sezonda da hedeflerinin iyi voleybol, centilmence mücadele ve şampiyonluk olduğunu söyledi. Nuri Şahin’in Türk voleybolunun en değerli oyuncularından biri olduğunu dile getiren Süleymanoğlu, “Şimdi daha güçlendik. Nuri’ye hoş geldin diyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Halkbank’a transferiyle ilgili konuşan Nuri Şahin de Türk voleybolunun en güçlü takımlarından birine geldiğinin altına çizerek, “Yüksek standardı olan, ilkeleri oturmuş, hedefini her zaman şampiyonluk olarak belirleyen bir kulübe geldim. Üst düzey takımlarda oynamaya, o baskıyı kaldırmaya alışkın bir oyuncuyum. Ben de takımımın hedeflerine ulaşmasında üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğim. Buraya gelmemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!