Nuri Albayrak'ın kozu: Fatih Tekke

Güncelleme Tarihi:

Nuri Albayrakın kozu: Fatih Tekke
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2007 13:01

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Zenit'te sıkıntılı günler yaşayan Fatih Tekke ile prensip anlaşmasına varıp, Aralık ayındaki kongrede yeniden seçilebilmek için önemli bir koz kazanmak istiyor. Forvet için alternatif isimler üzerinde duran bordo-mavili yönetim, Ankaragücü'nün Türk vatandaşı golcüsu Bebbe ile temaslara başladı.

Haberin Devamı

'Trabzon bedava bilet dağıtıyor' iddiası

Ersen Martin'in şanssızlığı

Aralık ayında yapılacak kongre öncesi kulübe kalıcı gelir getirme adına önemli adımlar atmaya hazırlanan mevcut yönetim, kadroyu da güçlendirerek kongreye güçlü girme hazırlığında. İstanbul Kartal'daki benzin istasyonu ve Akyazı'daki tesis projesi dışında birkaç projenin daha startını vermeye hazırlanan yönetimde Başkan Nuri Albayrak, kongreye kadar birlik çağrısı yaptı. Dün akşam toplanan ve yaşanan son gelişmeler hakkında bir değerlendirme yapan yönetim kurulu toplantısına telekonferans yöntemi ile bağlanan Albayrak, tüm yöneticilerden Ziya Doğan hakkındaki görüşleri istedi.

Oy birliğiyle Aralık ayına kadar Ziya Doğan ile devam kararı alan yönetime teşekkür eden Başkan Nuri Albayrak'ın toplantıda, "Beni bugüne kadar tanımışsınızdır. Bazen sadece benim Ziya Doğan'ın arkasında durduğum söyleniyor. Benim böyle bir kişiliğim olmadığını biliyorsunuz. Aralık ayına kadar birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Kongreye kadar güzel projelerin altına birlikte imza atacağız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Albayrak'ın bu konuşması sonrası yönetim kurulu da başkana 'sonuna kadar birlikteyiz' mesajını verdi. Bu arada Başkan Nuri Albayrak'ın Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın yaptığı açıklamalar sonrası sert bir açıklama yapması bekleniyor.

FATİH TEKKE İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Kongre öncesi teknik heyet ve futbolcuların arkasında durma kararı alan yönetim, kongre öncesi kadroyu da güçlendirme çabasında. Transfer sezonu olmamasına rağmen devre arası için arayışlara başlayan yönetimin ilk hedefi Rusya'nın Zenit Petersburg takımında mutsuz günler geçiren Fatih Tekke.

Zenit'te oynayamadığı için sıkıntılı günler yaşayan Fatih'i yeniden Trabzonspor'a kazandırmak için girişimlerde bulunmaya hazırlanan Başkan Nuri Albayrak'ın, Beşiktaş maçından alınacak sonuca göre transfer harekatına başlaması bekleniyor.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Fatih Tekke'nin öz evlatları olduğunu ve kapılarının her zaman ona sonuna kadar açık olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz transfer döneminde kendisi görüşmüştük ancak kulübü çok yüksek bir bedel talep ettiği için bu transfer gerçekleşmemişti. Şimdi orada kötü günler yaşadığını biliyoruz . Kendisiyle sürekli temas halindeyiz. Onu yeniden Trabzonspor'a kazandırmayı tabi ki istiyoruz" dedi.

Bu arada yönetim Fatih Tekke transferinin gerçekleşmemesi durumunda Ankaragücü'nün golcü futbolcusu Bebbe ile de temaslara başladı. Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile bu futbolcu için bir ön görüşme yapan yönetim olumlu cevap aldı ancak iki kulüpte transfer için biraz daha bekleme kararı aldı.

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ MAÇI MİLAT OLACAK"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, gelecek hafta oynayacakları Beşiktaş maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, "Beşiktaş maçı inşallah bizim için yepyeni bir başlangıç olacak. Göreve geldiğimiz günden beri ağır bir şekilde eleştiriliyoruz. Kimsenin başı Trabzonspor'da yönetici olduğu zaman göğe vurmuyor. Bizde yaptığımız iyi işlerden en azından biraz olsun takdir edilmek isterdik. Ama bunu hiç görmedik. Bizi çığırtkanlık seviyesine varacak şekilde eleştirmek kimsenin hakkı değil. Herkesin biraz olsun elini vicdanına koyması gerekiyor. Biz kongreye kadar birlik ve beraberlik içerisinde olma kararı aldık. Yönetim olarak en azından kongreye kadar yapmak istediklerimiz var. Bunları başardığımız takdirde Trabzonspor'da güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

DOĞAN FUTBOLCULARI UYARDI

Ligde sıkıntılı günler yaşayan ve üst üste yaşadığı puan kayıpları ile şampiyonluk yolunda önemli yaralar alan Trabzonspor'da, Beşiktaş maçı hayati önem taşıyor. Teknik direktör Ziya Doğan için, kendini ispatlama adına önemli bir maç olan Beşiktaş maçında yönetim, kongrede aday olup olmayacağına bu maç sonunda karar verecek. Beşiktaş maçı öncesi yaşanan tüm olumsuzlukları unutan bordo-mavili takımda futbolcularda galibiyet yemini etmeye hazırlanıyor.

Mili Takım'da bulunan futbolcuların yer almadığı Trabzon kampında futbolcuları sert bir dille uyaran Ziya Doğan, "Gelinen durumu görüyorsunuz. Ligde haksız şekilde aldığımız bir hükmen mağlubiyet dışında, 3 puan kaybımız olmamasına rağmen nasıl eleştirildiğimizi görüyorsunuz. Bu başarıya aç Trabzonspor'u yeniden eski günlerine götürecek gücü ben sizde görüyorum. O yüzden Beşiktaş maçını kazanıp, şampiyonluk yolundan asla dönmeyeceğimizi herkese göstermemiz gerekiyor" şeklinde konuşarak, futbolcuları maça motive etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

ERSEN SÖZLEŞMEYİ FESHEDEBİLİR

Trabzonspor'da yöneticilerde bir taraftan futbolcuların gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesi kafalarının rahat olması için çalışırken, bir taraftan da Ersen Martin konusunda hamle yapmaya çalışıyor.

Ersen Martin'e verilen çekin karşılıksız çıkması ile futbolcunun sözleşmesini tek taraflı olarak feshetme hakkını eline aldığı öğrenilirken, Ersen'in bu konuda yumuşaması bekleniyor. Öte yandan Trabzonspor'da bayramlaşma töreninin 13 Ekim Cumartesi saat 15.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılacağı açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!