Nurdağı'nda yolcu otobüsü devrildi: 4 ölü, 31 yaralı (2) - yeniden

Güncelleme Tarihi:

Nurdağında yolcu otobüsü devrildi: 4 ölü, 31 yaralı (2) - yeniden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 12:43

Nurdağı'nda yolcu otobüsü devrildi: 4 ölü, 31 yaralı (2) - yeniden

Haberin Devamı

Mücahit YOLCU- Ramazan TUNCER/NURDAĞI (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in Nurdağı İlçesi'nde, devrilen yolcu otobüsünde  1'i çocuk 4 yolcu öldü, 31 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Nurdağı-Gaziantep otoyolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi. Antalya'dan Batman'a yolcu taşıyan Mehmet Işık yönetimindeki 01 EHD 31 plakalı otobüs, iddiaya göre sürücüsünün uyuklaması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada otobüste bulunan yolculardan 20 yaşındaki Muhammed Furkan Bozyel, 32 yaşındaki Mehmet Hilaloğlu, 30 yaşındaki Leyla Çalışkan ile 3 yaşındaki oğlu Berat Çalışkan olay yerinde yaşamını yitirdi, 31 kişi de yaralandı.
Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma görevlisi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yaşamını yitirenlerin cesetlerini cenaze araçlarıyla Nurdağı Devlet Hastanesi'ne taşırken, yaralanan yolcular ise ambulanslarla Nurdağı ve Gaziantep'teki hastanelere taşındı.
Otobüsün yedek şoförü Salih Aktay, kazaya direksiyon başıhndaki şoför Mehmet Işık'ın uyuklamış olabileceğini belirterek, "Antalya'dan Batman'a gidiyorduk. Sabah kaza meydana geldi. Ben yatakta uyuyordum. Aniden uyandım ve can pazarı vardı. İkinci şoförümüz kullanıyordu o da yaralı ve hastaneye kaldırıldı. Büyük ihtimalle sabah dalmış ve uyuklamış olibilir" dedi.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!