Nurdağı'nda, 'İlköğretim Haftası' düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Nurdağında, İlköğretim Haftası düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 11:23

Nurdağı'nda, 'İlköğretim Haftası' düzenlendi

Haberin Devamı

 

Kadir ÇELİK/NURDAĞI (Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in Nurdağı İlçesi'nde, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla İlköğretim haftası programı düzenlendi.

Nurdağı Hükümet Konağı Önünde İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım'ın Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan ilköğretim haftası programı Aslanlı İlköğretim Okulu çok amaçlı salonunda devam etti. Etkinliğe Kaymakam Lokman Düzgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Vahit Sağdıç, Okul Müdürleri, Öğretmenler, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Program İstiklal Marşının okunması ile başlarken, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım yaptı.Yıldırım," bu yıl 9 bin 23 öğrenci,610 suriyeli öğrenci,51 okul ile bu yıl 88 yeni dersliğimizle toplam 438 derslikte eğitim göreceğini,bizim geleceğimiz olan Cumhuriyetimizi emanet edeceğimiz yavrularımız yeni eğitim öğretim yılıyla geleceğe adım atacaklardır. Bizlerde öğretmenlerimizle birlikte bu yavrularımızın memleketimize, ülkemizin geleceğine faydalı olmaları noktasında elimizden geleni yapacağız. Yeni eğitim öğretim yılının tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum".dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!