Nuray Sayarı kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Nuray Sayarı kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 15:44

Nuray Sayarı eşi ile birlikte Ben Bilmem Eşim Bilir programına katıldı. Günlük, aylık burç yorumları yapan ve astrolog dünyasının ünlü isimlerinden olan Nuray Sayarı, ailesiyle yaşadığı tartışmalara konu olmuştu. Peki, Nuray Sayarı kimdir?

Haberin Devamı

Astrolog Nuray Sayarı, 31 Ocak 1971 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Kahireli ve 4 çocuklu bir ailenin en küçük kızı olan Nuray Sayar henüz 40 zatürre geçirmiş ve öldü olarak düşünülüp morga kaldırılmıştı. İlk,orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan astrolog, astroloji konusundaki eğitimini Kahire'de almış ve bu eğitimini 1991 yılında tamamlayarak astrolog olarak görev yapmaya başladı. Gençlik yılların bu yana metafizik konusuna ve doğa üstü güçlere karşı üstün bir ilgisi olan Nuray Sayarı, güçlü sezgisi sayesinde yaptığı önemli kehanetleri sayesinde Türkiye’nin tanınır bir isim oldu.

Nuray Sayarı’nın astroloji ve tarot bilimi ile ilgilenmektedir. Günlük, aylık burç yorumları da yapan Nuray Sayarı, düşünce gücünün insan hayatındaki önemine ve evrendeki her maddenin bir enerji taşıdığına inanıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!