Nur YerlitaÅŸ sessizliÄŸini bozdu

Güncelleme Tarihi:

Nur YerlitaÅŸ sessizliÄŸini bozdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 07:39

Serkan Kaya 'Kara Gözlüm' adlı şarkısının klibinden Nur Yerlitaş'ı oynatmıştı ancak Nur Yerlitaş'ın şehitler hakkındaki sözleri tepki alınca klip çöpe atıldı.

Haberin Devamı

Serkan Kaya, 80 bin TL daha harcayarak klibin yenisi çekti.

Çıkan haberlerin ardından Nur Yerlitaş sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. "Daha ne kadar kullanacaksınız beni? Basın toplantısında görüşürüz melekler... Yeter artık benim önceliğimde klip konusu yok... Hele beni takipten çıkaranlara sitemim de yok! Kaleminizi ADAM gibi kullanın. Artık söz Serkan Kaya da... Doğruyu o anlatsın."

Demet Akalın ve Fatih Ürek'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim Nur Yerlitaş'ı takibi bırakmıştı...

NUR YERLİTAŞ NE SÖYLEMİŞTİ?

Bir arkadaşının doğum günündeki gecen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Nur Yerlitaş, konuşma sonrasında, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"SÄ°ZE YAKIÅžMADI YAZIK"

Ünlü modacının bu görüntülerine takipçilerinden tepki geldi. Nur Yerlitaş'a takipçileri, "Size yakışmadı yazık", "Ekran önünde sevimli görünen yüzünüz göstermelikmiş" , "Onlar olmasa siz o masada oturabilir miydiniz?" ve "Siz ve söyleminiz çok çirkindi esefle kınıyorum sizi" gibi yorumlarda bulundu.

 

Nur YerlitaÅŸ sessizliÄŸini bozdu

Â

Nur YerlitaÅŸ sessizliÄŸini bozdu

SON 24 SAATTE YAÅžANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!