Nur Bozar'dan daha iyiydim

Güncelleme Tarihi:

Nur Bozardan daha iyiydim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2015 13:56

Bu Tarz Benim yarışmasının en çok konuşulan yarışmacılarından Tuğçe Ergişi Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Ünlü yarışmacı canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı…

Haberin Devamı

”ÇİRKİN TEKLİFLER ALDIM”

”Geçmişte şapka da sattım, modellik de yaptım.” diyen Tuğçe Ergişi, çirkin teklifler alıp almadığı sorusuna ise çok konuşulacak bir cevap verdi ve “Her genç kız gibi ben de çirkin teklifler aldım” dedi.

”SIFIR BEDENE DÜŞTÜM”

Bazı insanların gerçek yüzleri şimdi ortaya çıktı.Yarışmada görüştüğüm birçok isimle şimdi görüşmüyorum. Kendimi kaybettiğim noktalar oldu. Bitsin artık, dedim, ne olursa olsun ama bitsin.Yarışmadan sonra sıfır bedene düştüm.

”NUR BOZAR’DAN ÇOK DAHA İYİYDİM”

Nur Bozar rakip göreceğim en son insandı. Tarz olarak iyi değildi, ben ondan çok daha iyiydim.Arkadaş popüler olmak için, gündeme gelmek için böyle şeyler söyledi.

”4 YIL SONRA BABAMLA GÖRÜŞTÜM

Üstüme o kadar geliyorlar ki. ”Sürekli ağlıyorsun, zırlıyorsun” diyorlar, Ben anneme çok düşkünüm. Annemin bir rahatsızlığı var ve o yüzden annemin üzerine çok düşüyorum. Babamla ise iki hafta önce ilk kez kahvaltı yaptık. 4 yıldır konuşmuyorduk. Yarışmadan sonra ise, 4 yıl sonra ilk kez konuştuk.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!