NTO; 'Kıyaslama Çalıştayı'na katıldı

Güncelleme Tarihi:

NTO; Kıyaslama Çalıştayına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 11:53

NTO; 'Kıyaslama Çalıştayı'na katıldı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - NİZİP Ticaret Odası, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası tarafından 1'inci Güneydoğu Anadolu Bölgesi Oda/Borsa Akreditasyon Kıyaslama Çalıştayına katıldı.

Diyarbakır'da düzenlenen çalıştaya, Nizip Ticaret Odası'nı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, yönetim kurulu üyesi Osman Alpaslan, genel sekreter yardımcısı Dilek Süzer, bölge il ve ilçelerinin oda ve borsa başkanları ile yöneticileri de katıldı.

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Diyarbakır Ticaret Odası Başkanı Yeşil, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yürütülen akreditasyon sisteminin oda ve borsalarda kalite bilincinin yerleşmesi, yükselmesi ve iş dünyası nezdinde saygınlığının artmasına katkı sunduğunu söyledi. Akreditasyon sistemi çalışmalarının oda ve borsaları daha fazla yakınlaştırdığını ve üyelere hizmet sunma kalitesini artıracağını belirten Yeşil, oda ve borsaların kurumsal kapasitesinin uygulanacak bu tür faaliyetler belirlendiğini anlattı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Akreditasyon Kurulu üyesi ve Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, hizmet kar sıfatıyla bu yola çıktıklarını aktararak, 365 oda ve borsanın 250'sinin akredite olduğunu kaydetti. Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun akreditasyon sistemi konusunda oda ve borsalara her türlü desteği verdiğini açıkladı.

Yapılan konuşmaların ardından Akreditasyon Sistemi Uzmanı Mehmet Besleme tarafından Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan oda ve borsaların hizmet kalitesinin daha üst seviyelere çıkmaları için hazırladığı sunumu katılımcılar ile paylaştı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!