Notlar

Güncelleme Tarihi:

Notlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

G.Saray’da sakatlara iyi rapor

GALATASARAY'da kasıklarında ağrı olan Bülent Korkmaz ve Okan idmana katılmazken, sakatlığı süren Vedat salonda çalıştı. Kulüp Doktoru Burhan Uslu, Bülent ve Okan'ın Samsunspor maçında oynayacağını söyledi.

Yozgatlı ameliyat oluyor

LİGE verilen ara sebebiyle Rapid Bükreş ile Romanya'da hazırlık maçı yapan G.Saray'da burnu çatlayan Mehmet Yozgatlı'nın bugün ameliyat olacağı belirtildi. Bu futbolcunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

UEFA Anıtı 14 Eylül’de açılıyor

BAHÇELİEVLER Belediyesi'nin, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanması anısına yaptırdığı ‘‘UEFA Kupası Anıtı’’, 14 Eylül Perşembe günü saat 16.30'da törenle açılacak. Anıt 8 metre yükseklikte ve 3 metre çapında.

Saffet Akyüz 250 bin dolara transfer oldu

GALATASARAY'ın bir yıllığına Kocaelispor'a kiraladığı Saffet Akyüz için Körfez ekibinden 250 bin dolar alacağı açıklandı. Kadroya giremediği için geçtiğimiz sezon da Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen tecrübeli futbolcunun bu transferden alacağı ücret açıklanmadı. Saffet'in Galatasaray maçlarında da forma giyeceği bildirildi.

Gönülaçar'ın evrakları eksik çıktı

G.SARAY'da bekleneni veremeyen ve Belçika'nın Beveren takımına transfer olan Mehmet Gönülaçar, oturma izni için gerekli evraklarının eksik olması sebebiyle İstanbul'a geldi. Gönülaçar, Belçika'da mutlu olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!