Nolur Ayrılalım 3. bölümde Azize Ulaş'tan ayrılabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Nolur Ayrılalım 3. bölümde Azize Ulaştan ayrılabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2016 09:48

FOX TV'nin yeni dizisi Nolur Ayrılalım izleyenleri keyifli dakikalar yaşatıyor. Bu akşam 3. bölümü ile ekrana gelecek olan Nolur Ayrılalım dizisi yayınlanan fragmanları ile büyük merak uyandırdı. Azize ve Ulaş artık sevgili.. Peki Azize Ulaş'tan ayrılmayı başarabilecek mi? Nolur Ayrılalım 3. bölüm fragmanları ve yeni bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Nolur Ayrılalım hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yayınladığı günden itibaren izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan dizinin 3. bölümünde de heyecan dorukta. İşte Nolur Ayrılalım son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanları..

Azize ve Ulaş sonunda sevgili oldular. Peki, Turgay Atalay’ın şimdiki planı nedir? Nişan, evlilik, bebek!? Hayır, ayrılmalılar! Ulaş, Azize’yi terk etmeli ve Azize kısmetine gitmeli! Fakat, Esas Oğlanımızın Esas Kızı terk etmeye hiç niyeti yok gibi. O zaman ne yapmak lazım? Ulaş’ı türlü türlü gıcıklıklarla delirtmek ve onun bir an önce Azize’den kaçmasını sağlamak lazım!

Gördüğü ilk andan itibaren Yusuf’dan etkilenmeye başlayan Temmuz’un derdi ise birden fazladır. Bir yanda Nadir Erciyesli’ye karşı girdiği ihaleyi kaybettiği için üzülen Yusuf’a karşı duyduğu vicdan azabı öte tarafta gizli gizli ihale dosyalarını karıştırırken Yusuf’un çekmecesine düşürdüğü piercingi. Yusuf ya bulursa o piercingi? Temmuz’un acilen bu konuya el atması gerekmektedir, ancak o çekmeceyi açmak sandığı kadar kolay olmayacaktır!

Haberin Devamı

N'olur Ayrılalım yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

NOLUR AYRILALIM 3. BÖLÜM 3. FRAGMANI

NOLUR AYRILALIM 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

NOLUR AYRILALIM 3. BÖLÜM FRAGMANI

NOLUR AYRILALIM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nolur Ayrılalım operasyonu başladı!! Peki, herşey Turgay Atalay’ın planladığı gibi mi gidiyor? Tabii ki hayır, çünkü Esas Kızımız Azize korkuyor. Ya Ulaş ona gerçekten aşık olursa ya hemencecik kendini kaptırırsa? Esas Oğlanımız Ulaş’ın ise derdi başkadır; ya Azize ile de ayrılırlarsa günün birinde? Ya kehanet gerçekten doğruysa ve Azize de gider hayatının aşkını bulursa? O zaman ne yapmak lazım? Azize ile hiç sevgili olmamak lazım! Ancak, hiçbir şey düşündükleri gibi gitmez!

Çünkü, ne Azize’de Turgay’a karşı koyabilecek güç vardır ne de Ulaş’da Azize’den uzak durabilecek metanet.Nadir Erciyeslinin tehditleri yüzünden Ilgazoğlu şirketine sızan Temmuz’un ise patronu olan Yusuf isimli “hanzo betonla” derdi büyüktür. Zira, bu birbirine tamamen zıt iki karakterin uyum içinde çalışması mümkün değildir. Fakat, zıt kutupların birbirini çektiği de bir gerçektir! Azize, Ulaş ile birlikte vakit geçirmekten yavaş yavaş keyif almaya başlarken bir yandan da yaptığı sakarlıklar ve saçmalıklar yüzünden Turgay’ı delirtmeye devam etmektedir! Tüm bu yaşanan karmaşa ise Azize’nin çok önemli bir şeyi unutmasına sebep olur; asıl baş belasını! Tam da her şeyin güzel gittiği bir anda Azize ve Ulaş ilişkisinin ortasına bomba gibi düşecektir o Halim isimli bela!

BAKMADAN GEÇME!