Nolur Ayrılalım dizisi 2. bölüm fragmanında sürpriz teklif!

Güncelleme Tarihi:

Nolur Ayrılalım dizisi 2. bölüm fragmanında sürpriz teklif
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 10:20

FOX TV ekranının yeni dizisi Nolur Ayrılalım 2. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazır. Yarın akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Nolur Ayrılalım 2. bölümde heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Nolur Ayrılalım 2. bölüm fragmanı ve dizi ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Osman Sınav’ın, yönetmenliğini ise oğlu Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği N'olur Ayrılalım'ın başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncular bulunuyor. Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan modern bir Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın (Gürgen Öz) eğlenceli hikayesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise, iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor.

NOLUR AYRILALIM İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azize, abisi Yusuf ve babaannesi Nazife ile birlikte yaşayan klasik bir kızdır. Azize’nin tek isteği, iki yıldır yanında reji asistanı olarak çalıştığı ve deli gibi de aşık olduğu televizyonun altın çocuğu Turgay Atalay’ın onu fark etmesidir. Turgay değil Azize’nin hislerini fark etmek, daha onun adını bile öğrenmemiştir bu iki yıl içinde.

Haberin Devamı

Ulaş, kendisini yardıma muhtaç olan insanların sorunlarına dikkat çekmeye adamış bir belgesel yapımcısıdır. Lâkin, Ulaş’ın asıl ilginç özelliği modern bir “Telli Baba” olmasıdır. Ulaş’ın terk ettiği kızlar, çok kısa bir zaman sonra hayatlarının erkekleri ile tanışmakta ve büyük bir aşk evliliği ile de mutluluğa yelken açmaktadırlar. Turgay yeni programı için aykırı bir fikir aramaya karar verir. Turgay Ulaş efsanesine bayılır ve anında yeni programının adına karar verir; N’olur Ayrılalım!

İsimsiz genç bir kız Ulaş ile sevgili olacak, Ulaş kızı terk ettikten sonra ise o kız gidip hayatının aşkını bulacaktır. Tüm bu süreci de Turgay ve ekibi gizli kamera ile saniye saniye çekecektir.

N'olur Ayrılalım yeni bölümü ileCuma 20.00'de FOX'ta!

NOLUR AYRILALIM 2. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!