Noktayı nöbetçi koydu

Güncelleme Tarihi:

Noktayı nöbetçi koydu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2009 00:00

Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'u 2-1 yendi. Fenerbahçenin gollerini Kazım ve Semih atarken ev sahibi takımın tek golünü Zitouni attı.

Haberin Devamı

MAÇIN CANLI ANLATIMI

Fener direkleri dövdü

Fenerbahçe, Antalyaspor ile oynadığı karşılaşma adeta direkleri dövdü.

Karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan sarı-lacivertli takımda önce Kazım'ın sonra Mehmet Topuz ardından da Bilica'nın şutu direkten döndü.

Ayrıca İspanyol yıldız Daniel Güiza iki kez kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak pozisyonu gol ile süsleyemedi.

Akdeniz akşamları bir başka... (Şerife Çaldenk yazıyor)

Daum: Güiza'dan memnunum

Özdilek: Kazanma arzusu bize gol yedirdi

Turkcell Süper Lig'de günün sonuçları

Turkcell Süper Lig'de oluşan puan durumu ise şöyle:

Noktayı nöbetçi koydu

MAÇTAN NOTLAR

Haberin Devamı

Antalyaspor-Fenerbahçe maçına ilgi büyük oldu. Maç öncesi başlayan yağmura rağmen taraftarlar stadı doldurdu.

Fenerbahçe taraftarları kale arkasında kendileri için ayrılan bölüme erken saatte yerleştiler. Fenerbahçe taraftarları 75 TL'lik pahalı biletlere rağmen kendilerine ayrılan tribünü doldurdu, ancak Antalyaspor'un 07 Gençlik grubunun bulunduğu Adopen tribününde yer yer boşluklar gözlendi.

Isınmak için sahaya ilk çıkan takım Antalyaspor oldu. Antalyasporlu futbolcular sahaya ısınmak için çıkarken, “26 Eylül Türk Dil Bayramı Kutlu Olsun/Türk Dil Kurumu”, maç öncesi ikinci kez sahaya gelirken de “Antalya'nın Gözbebeği Altın Portakal” pankartıyla çıktılar.

Maçın biletlerinin 75, 90 ve 110 TL'den satılması hem Antalyaspor hem de Fenerbahçe taraftarlarının tepkisini çekti. Antalyaspor taraftarları maç öncesi stadyumda bilet fiyatlarına tepki olarak yönetimin istifasını istedi. Daha sonra maç öncesi Adopen tribünlerinde bulunan taraftarlar koltukları sökerek sahanın içine attılar.

Fenerbahçeli futbolcular ısınmak için sahaya Antalyaspor'dan 15 dakika sonra çıktı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, geçen maçta olduğu gibi Antalyaspor maçında da Carlos'u yedek soyundurup, geçen hafta muhteşem bir gol atan Wederson'u kadroya aldı. Antalyaspor maçında Carlos'un ilk 11'de yer alması bekleniyordu.

Haberin Devamı

Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşması nedeniyle Atatürk Stadı çevresinde Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerince yoğun güvenlik önlemi alındı.

Bazı Antalyasporlu taraftarlar, gruplar halinde tezahüratlarla stada geldi.

Fenerbahçeli taraftarlar da stada kontrollü şekilde alındı. Fenerbahçeli taraftarların kale arkası misafir takım taraftarları girişi sırasında, Antalyaspor taraftarının bulunduğu gruptan yanan bir meşale atıldı. Taraftarların bulunduğu yere atılan meşale boş alana düştü.

Antalyasporlu taraftarların bulunduğu kale arkasındaki bir grup da bazı taraftarların içeri alınmadığını savunarak, yönetim aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Haberin Devamı

Maçı Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın birlikte izledi. Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu cezalı olduğu maçı şeref tribününden izledi.

Nihat Özdemir dahil Fenerbahçeli bir çok yönetici de maçı şeref tribününden birlikte izledi.

Antalya'da bulunan Meclissporlu milletvekili futbolcular da maçı Şeref Tribünü'nden izlediler.

Maçtan önce Antalyaspor teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe yedek kulübesine giderek, Daum ile sarılarak selamlaştı ve kısa süre sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!