Nokia bu yıl 7 telefonla birden geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Nokia bu yıl 7 telefonla birden geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2017 08:02

Geçen yıl hiç sesi çıkmayan efsane telefon markası Nokia bu yıl büyük ses getirmeye hazırlanıyor; şirketin 7 yeni telefon modeliyle sahneye çıkacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Son birkaç aydır Nokia hakkında sıkı söylentiler mevcut. Nokia'nın bu sene yeniden büyük hızda akıllı telefon sahnesine geri döneceğine ilişkin bilgilerin yanı sıra, olası telefon modellerinin görselleri de internet sitelerinde boy gösteriyordu. Hatta Nokia 150 olarak ilk modeli de resmi olarak tanıtılmıştı. Nokia markası için 10 yıllık bir lisans anlaşması yapan HMD Global, yeni gelen bilgilere göre Nokia'yı 2017 yılında fırtına gibi estirecek.

Malezyalı Avaxx Corporation tarafından yapılan sunumda ekranda beliren fotoğrafa göre HMD, 2017 yılında 6 – 7 akıllı telefon modeli tanıtacak. Ekranda, "HMD, Nokia Android akıllı telefonlarını 2017'nin 2'inci çeyreğinde sunacak," şeklinde bir yazı yer alırken, bu telefon modellerinin giriş, orta ve üst segmentte yer alacağının da altı çiziliyor.

Haberin Devamı

Nokia'nın yeni akıllı telefonlarını muhtemelen Mobil Dünya Kongresi'nde göreceğiz. Ülkemizde de büyük bir fan kitlesine sahip olan Nokia, yeni telefonlarıyla büyük coşkuyla karşılanacak gibi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HANGİ TELEFON NE KADAR RADYASYON YAYIYOR?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!