Nokia 9, Galaxy S8'i aratmayacak

Güncelleme Tarihi:

Nokia 9, Galaxy S8i aratmayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 13:50

Nokia'nın beklenen yeni amiral gemisi Nokia 9, yeni iddialara göre kimsenin beklemediği bir fiyat ile raflara çıkacak!

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde, Nokia'nın Nokia 9 isimli yeni bir amiral gemisi ile karşımıza çıkmaya hazırlandığı, NokiaPowerUser'da yayınlanan sızıntılarla birlikte ortaya çıkmıştı. Bu sızıntıya göre Nokia 9, Android Nougat 7.1.2 işletim sistemiyle çalışacak; Adreno 540 GPU, 64 veya 128 GB kapasitesinde depolama alanı ve iris tarayıcı ve parmak izi okuyucu gibi özellikleri de içerecek. RAM miktarı 6GB, işlemcisi ise Snapdragon 835 olacak.

Şimdiyse, yine aynı kaynakta, Nokia 9 ile ilgili yeni iddialar yayınlandı. Bu iddialara göre Nokia 9, Temmuz sonu veya Ağustos başı gibi tanıtılacak. Ancak telefonun raflara çıkması Eylül sonunu bulabilecek. Bunun nedeni olaraksa, Snapdragon 835 tedarikinde yaşanacak muhtemel sıkıntılar gösteriliyor.

Aynı raporda, Nokia 9'un, Galaxy S8'i aratmayacak bir fiyat etiketine sahip olacağı da yer alıyor. Bahsedilen tarihlerde iPhone 8'in (veya 7S'in) de piyasaya çıkacağı düşünüldüğünde, Nokia 9'un ne kadar başarılı olacağı tartışmaya açık bir hale geliyor. Özellikle de yüksek bir fiyat ile raflara çıkarsa...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!