Nokia'nın ucuz telefonu göründü: Nokia 2 karşınızda!

Güncelleme Tarihi:

Nokianın ucuz telefonu göründü: Nokia 2 karşınızda
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 09:52

Ay başında yaşanan sızıntıyla birlikte Snapdragon 212 işlemci kullanacağı da ortaya çıkan Nokia 2'nin ilk görselleri bugün internette dolaşmaya başladı. Nokia 2, HMD Global firmasından çıkan en ucuz akıllı telefon olacak.

Haberin Devamı

Temmuz ayı başında  baÅŸlarında Nokia'nın yeni modellerinde kullanacağı iÅŸlemcilerle ilgili bir sızıntı yaÅŸanmış ve sızıntıyla birlikte daha önce adı hiç duyulmayan Nokia 2  ortaya çıkmıştı. Bugün yaÅŸanan sızıntılarla birlikte cihazın ilk görüntüsü de ortaya çıktı. İddialara göre Nokia 2, Snapdragon 212 iÅŸlemcisi ile üretilecek. Ancak, bazı kaynaklar iÅŸlemcinin Snapdragon 212'ye oldukça fazla benzeyen Snapdragon 210 olarak tercih edilebileceÄŸini iddia ediyor.Â

Nokianın ucuz telefonu göründü: Nokia 2 karşınızda

Görsellerde açıkça belli olduğu üzere, yeni telefonda parmak izi okuyucu olmayacak. Öte yandan Nokia 3'te de parmak izi okuyucu olmayacak. Çünkü, üretici firma HMD Global, bu telefonların düşük bütçeli kullanıcılara hitap etmesi için üretiyor. 5 inç'lik bir ekranı ile raflardaki yerini alacak olan cihaz geçmiş dönemde piyasaya sürülen Lumia 620'ye benzerliğiyle dikkat çekti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!