Noel’de Prens nöbette nişanlısı aile evinde

Güncelleme Tarihi:

Noel’de Prens nöbette nişanlısı aile evinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2010 00:00

İngiltere tahtının iki numaralı varisi Prens William’la Kate Middleton geçen ay nişanlandıktan sonra ilk Noel’lerini ayrı geçirdi.

Haberin Devamı

29 Nisan’da Londra’da Westminster Kilisesi’nde yapılan törenden sonra kraliyet ailesine girmeye hazırlanan 28 yaşındaki Kate, Noel’ini Berkshire’da annesi ve babasının evinde geçirdi. Kraliyet Hava Kuvvetleri’nde görevli Prens William ise Anglesey’de araştırma ve kurtarma birliğinde gönüllü olarak nöbet tuttu. Noel tatilinde ailesiyle görüntülenen Kate’in nişanlısından ayrı kalmasına rağmen yüzünün güldüğü görüldü.
İngiliz basınına göre çiftin ayrılığı yılbaşına kadar, aşıklar yılbaşını birlikte geçirecek. The Sun Gazetesi’nin haberine göre Kate Middleton düğün öncesi ailesiyle ve arkadaşlarıyla gönlünce eğlenebileceği büyük bir parti vermeye hazırlanıyor. Gazeteye konuşan kaynak, “Kate düğünün resmi olacağını biliyor. Büyük günden önce büyük bir parti yapmak istiyor. Kraliçe’nin ya da Barack Obama’nın önüne çıkma paranoyası olmadan içmenin ve dansını tadını çıkarabileceğini bilmek istiyor” dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!