Noel Coşkusu Alanya’da Başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Noel Coşkusu Alanya’da Başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2015 12:33

ANTALYA'NIN ALANYA İLÇESİ'NDE BU YIL 6'INCISI DÜZENLENEN ULUSLARARASI ALANYA NOEL PAZARI, PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Antalya’nın Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından yerleşik yabancılar için düzenlenen “6. Uluslararası Alanya Noel Pazarı” Pazar günü Belediye arkasında başlıyor.
Alanya ilçesi’nde bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Uluslararası Alanya Noel Pazarı 13 Aralık Pazar günü Belediye arkasında başlıyor. Yabancı Dernekler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının açacağı, hediyelik, sergi, yiyecek ve içecek stantlarının yanı sıra müzik ve dans gruplarını gösterileri, ziyaretçilere eğlenceli bir Pazar yaşatacak. Saat 10.00’da başlayacak Noel Pazarı, 13.00’de Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Kaymakam Hasan Tanrıseven’in konuşmalarıyla devam edecek. Resmi konuşmaların ardından Müzik Mozaik Korosu, Finlandiya Sumba Gurubu, Antalya Alman Korosu, Polonya Trzcina Hareket Tiyatrosu ve Vokal Topluluk Forte Meastro’nun konser ve gösterileri Uluslararası Alanya Noel Pazarı’na renk katacak. Program saat 20.00’de sonlanacak.
14 METRELİK NOEL AĞACI
Alanya Yaşam Hastanesi ve Mozaik İnşaat’ın ana sponsor olduğu, 6. Uluslararası Noel Pazarı için Belediye arkasındaki meydana 14 metrelik Noel ağacı monte edilerek süslendi. Ağaç çevresine çocuklar için workshop alanları ve eğlence grupları oluşturuldu. Santa Claus Evi ve fotoğraf köşesiyle Noel meydanını gezen misafirlere günün anısını belgeleme imkanı da sunuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!