Nobre: Kazanmak için herşeyi yaparım

Güncelleme Tarihi:

Nobre: Kazanmak için herşeyi yaparım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2006 13:23

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Marcio Ferreira Nobre, yeni bir takım oluşturduklarını ancak şampiyon olmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.


Beşiktaş Kulübünün çocuklara yönelik aylık Yavru Kartal dergisinin ağustos sayısına açıklamalarda bulunan Nobre,
“İşimi çok seviyorum ve buraya geldiğim için de çok mutluyum. Beşiktaş taraftarını mutlu etmek için de elimden geleni yapacağım” diyen Nobre, “Sizce bir takımda uzun süre oynadıktan sonra transfer gerekli mi” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi: “Artık futbol öyle bir hale geldi ki, çok profesyonelce yapılıyor. Normal bir iş alanı gibi diğer mesleklere benzedi. Bir takımda dört seneden fazla durmak çok zor bir hale geldi.”

Yeni takımı Beşiktaş ile İstanbul'da çıktığı ilk lig maçında kırmızı kart gören Nobre, “Saha içinde biraz agresif olduğunuzu söyleyebilir misiniz” şeklindeki bir soruya, “Agresif olduğumu söyleyemem, ama kazanmak için her şeyi yaparım. Elbette karşı taraftakini incitmeden, sakatlamadan... Saha içinde karşımızdaki futbolcuyla rakip olabiliriz, ama meslektaşım olduğu için onu hiçbir zaman incitmem” diye yanıt verdi.

Türkiye'de en beğendiği futbolcuları, İbrahim Toraman, Fatih Tekke ve Tuncay Şanlı olarak sıralayan Nobre, siyah-beyazlı taraftarlara da övgüler yağdırdı. Nobre, “Taraftarımız her zaman çok kararlı. Bu kararlılıklarını maç içerisinde de gösteriyorlar. Takımın kazanması için, yenik durumdayken bile takımı sonuna kadar destekliyorlar. Gerçekten 12. adam görevini çok iyi görüyorlar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!