Nöbetçi vekil Dedeoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Nöbetçi vekil Dedeoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2017 16:22

Nöbetçi vekil Dedeoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, nöbetçi vekil uygulaması kapsamında parti binasında vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu yaptığı açıklamada, "Türk milleti bağımsızlığına düşkün bir millettir. Bu düşkünlüğünü 15 Temmuz 2016'daki duruşuyla da tüm dünyaya göstermiştir. Tarihte asla esarete ve dayatmalara rıza göstermeyen Türk Milleti, istiklaline ve istikbaline kasteden işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı’nı tarihte benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla, kadını, erkeği, çocuğu, yaşlısı ile kazanarak zaferle taçlandırmış, bu büyük zaferin ardından 29 Ekim 1923’te, ’Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi ve ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefiyle ,  Türkiye Cumhuriyeti’ni Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde ilan etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde,  birliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, geleceğimize kast eden hiçbir saldırı başarılı olamamıştır, olamayacaktır da. Türkiye Cumhuriyeti, 94 yıldır karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelerek yoluna devam etmiştir" ifadelerini kullandı.

Nöbetçi vekil uygulamasında vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirten Dedeoğlu, "Yasalar çerçevesinde vatandaşlarımız için elimizden gelen ne varsa yapmaya gayret edeceğiz. Ankara’da mecliste bize iletilen sorunlara çözüm bulmak için uğraş veriyoruz.  Özellikle çiftçilerimizin kuraklıktan ve dondan zarar gören, geçmiş yıllardan Tarım Krediye veya Ziraat Bankasına borcu olan çiftçilerimizin borçlarının faizleri silinerek anaparanın 5 taksitte ödenmesi çalışmalarımız devam ediyor. Kayseri için yapılacak yatırmaların hem projelerini yapıyor hem de takipçisi oluyoruz. Milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!