Nöbetçi Golcü’ye transfer izni çıktı

Güncelleme Tarihi:

Nöbetçi Golcü’ye transfer izni çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2010 00:00

Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Semih Şentürk’e, 3 milyon Euro bonservis bedeli biçerek, “Devre arasında kendisine kulüp bulması halinde takımdan ayrılabileceğini” bildirdi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin nöbetçi golcüsü, ne Fener’le yapabiliyor, ne Fener’siz. Fenerbahçe tarafı da aynı. Ne onsuz oluyor, ne de onunla. Tartışma sürüyor, gidiyor. Yedek kaldı mı sorun, oynadığında yine sorun. Alınan santraforların gölgesi oldu yıllarca. Yabancı santrforlar oynadığında, Semih oynamayınca tribünler, tepki koymaya başladı. Bu sezonun ilk yarısında, çok az fırsat bulsa da takımın en skorer oyuncularının içinde yer aldı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve Avrupa takımlarının takibinde olan Semih Şentürk için yöneticilerin, “Ne de olsa sezon sonunda ayrılacak. Devre arasında hiç değilse bonservis parası kazanırız. Bedelsiz göndermektense, şimdi satar, para kazanırız” fikrinin oluştuğu öğrenildi.

Bakalım takım bulabilecek mi

Bir çok sezon oynadığı futbol ve performansla Avrupa takımlarının gözdesi olan Semih Şentürk için alınan karar sonucunda önümüzdeki günlerde gözler bu oyuncuya çevrilecek. İki ila üç milyon Euro arasında satılık bedeli belirleyen yönetimin bu tutumu karşısında Semih’in sezon sonunda gitmektense, devre arasında takım bulup, bulamayacağı belli olacak. Fenerbahçe’nin golcüsü Semih Şentürk için Trabzonspor sezon başından beri ısrarcı. Fenerbahçe’yle sezon başında sözleşmesi ile ilgili problem yaşayan Semih Şentürk’ü Trabzonspor Başkanı Sadri Şener transfer etmek istemişti.

İspanya’dan da teklif var

Ancak Semih, Trabzonspor’a gitmeyi istememişti. Fenerbahçe yönetiminin bu konuda aldığı karar sonrası, devre arasında da Şenol Güneş tarafından istenen Semih’in bu sefer bu teklife nasıl bakacağı merakla bekleniyor.
Semih’i sezon sonunda bonservis bedeli ödemeksizin almak isteyen İspanyol kulüpleri de var. Deportivo ve Malaga bu oyuncuyu sezon sonunda transfer etmek istiyor. Ayrıca İngiliz Tottenham Kulübü de, Semih’in transferi için çalışıyor. Kısacası, Semih bonservis bedeli getirirse, yönetim bu oyuncuya gitmesi konusunda izin verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!