No: 309 bu akşam yayınlanan 6. bölümüyle ekran başına kilitledi!

Güncelleme Tarihi:

No: 309 bu akşam yayınlanan 6. bölümüyle ekran başına kilitledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 22:35

No: 309 6. bölümüyle bu akşam Fox TV ekranlarında yayınlandı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren ilgiyle izlenen No: 309 dizisi 6. bölümüyle nefes kesti. Dizinin yeni bölümünde birbirinden ilginç gelişmeler yaşandı. Lale'nin Onur'u terk etmesi üzerine iki tarafında aileleri harekete geçti ve ortaya komik sahneler çıktı. Dizinin yeni bölüm detayları sizlerle...

Haberin Devamı

No: 309 dizisi 6. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Fox TV'nin sevilen ve izlenen dizisi No: 309, bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Peki, merak uyandıran yeni bölümde neler yaşanacak? Dizinin yeni bölümünde Lale ve Onur arasında geçenler diziye damgasını vuracak. Lale'nin Onur'u terk etmesi üzerine iki ailenin harekete geçmesi komik anlar yaşatacak. İşte, No: 309 yeni bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte...

NO: 309 DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK

Lale’nin Onur’u terk etmesi iki aileyi de harekete geçirir. Lale ve Onur’u tekrar bir araya getirmek için plan yaparlar. Birbirlerinden habersiz şekilde aynı yere giden Onur ve Lale karşılaşınca şok olurlar ve birlikte vakit geçirmek zorunda kalırlar. Herkesten uzakta geçirdikleri bugün onları tekrar bir araya getirebilecek midir?

Haberin Devamı

NO: 309 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Pelinsu’nun, Onur ve Lale’nin nişanına gelmesi iki aileyi de şok eder. Onur bir yandan Pelinsu’ya durumu izah etmenin yollarını ararken bir yandan da Lale ve ailesiyle arasını iyi tutmaya çalışır. Bu arada İsmet evlilik hazırlıklarını iyice hızlandırır. Onur’un Japonlarla yaptığı iş yemeğine Lale de katılır. Lale ve Onur’un yakınlaşmaları, Betül’ü bunu tersine çevirmek için plan yapmaya iter. Erol ve Filiz de bu planın işlemesinde yardımcı olacaktır.

DİZİNİN KÜNYESİ

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.
Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..
Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

BAKMADAN GEÇME!