No:309 6.bölüm fragmanında Pelinsu herkesi şok ediyor!

Güncelleme Tarihi:

No:309 6.bölüm fragmanında Pelinsu herkesi şok ediyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2016 09:22

No: 309 Çarşamba akşamı bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. No: 309 dizisinin merakla beklenen 6.bölüm fragmanında şaşırtan gelişmeler yaşanıyor. Pelinsu’nun, Onur ve Lale’nin nişanına gelmesi iki aileyi de şok eder. İşte No: 309 dizisinin 6.bölümünde yaşananlar...

Haberin Devamı

No:309 dizisi 6. bölüm fragmanında Lale ve Onur arasında yaşananlar 6. bölüme damga vuracak. Özellikle Lale ve Onur'un herkesten uzaktan geçirdikleri bir gün 6. bölüm fragmanında en dikkat çeken sahneler arasında.

Lale’nin Onur’u terk etmesi iki aileyi de harekete geçirir. Lale ve Onur’u tekrar bir araya getirmek için plan yaparlar. Birbirlerinden habersiz şekilde aynı yere giden Onur ve Lale karşılaşınca şok olurlar ve birlikte vakit geçirmek zorunda kalırlar. Herkesten uzakta geçirdikleri bugün onları tekrar bir araya getirebilecek midir? 

Pelinsu’nun, Onur ve Lale’nin nişanına gelmesi iki aileyi de şok eder. Onur bir yandan Pelinsu’ya durumu izah etmenin yollarını ararken bir yandan da Lale ve ailesiyle arasını iyi tutmaya çalışır. Bu arada İsmet evlilik hazırlıklarını iyice hızlandırır. Onur’un Japonlarla yaptığı iş yemeğine Lale de katılır. Lale ve Onur’un yakınlaşmaları, Betül’ü bunu tersine çevirmek için plan yapmaya iter. Erol ve Filiz de bu planın işlemesinde yardımcı olacaktır.

Haberin Devamı

Sözleşme sonrasında aniden gelen gazeteciler Onur’un Lale’den yine şüphelenmesine ve aralarının iyice açılmasına sebep olur. Tüm gazete manşetleri ikiliden bahsetmeye başlar. Bu haberleri Pelinsu da görür.. Yıldız ve Fikret evlilik olayının bir an önce gerçekleşmesi için İsmet’i devreye sokarlar. İsmet Songül’ü arayıp istemeye geleceklerini söyler.. Bunu duyan Betül yine sinsi planlarına başlar..

Üzerindeki baskıya ve strese dayanamayan Lale fenalaşarak hastanelik olur. İki ailede soluğu hastanede alırlar. İsmet Lale’nin evlenmek istemediğini öğrenir. Onur’dan ne yapıp edip Lale’yi evlenmeye ikna etmesini ister. Bu arada Lale bebeği için en doğru olan şeyin Onur’la evlenmek olduğuna karar verir. Sözleşmeyi kabul eder. Tam her şey yolunda gidecek derken yine onları bir sürpriz beklemektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!