No: 309 dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

No: 309 dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2017 23:22

No: 309 dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi No: 309'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Yıldırım’ın rahatsızlanması üzerine herkes paniğe girdi özellikle Lale kendini suçlu hissetti.  Kızlar ve Songül Yıldırım ile ilgilendi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, No: 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

No: 309 dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde evi terk eden Filiz ve Erol, Onur ve Lale’nin evine yerleşti. Duru ile ilgili gerçeği bir türlü Lale’ye söyleyemeyen Onur, Özge ile birlikte olduğu bir anda Lale’yi karşısında buldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, No: 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

No: 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Yıldırım’ın rahatsızlanması üzerine herkes paniğe girer özellikle Lale kendini suçlu hisseder.  Kızlar ve Songül Yıldırım ile ilgilenir. Yıldırım da bu hastalık sayesinde kızları ile yakınlaşmaya başlar. Bu arada evi terk eden Filiz ve Erol, Onur ve Lale’nin evine yerleşir. Duru ile ilgili gerçeği bir türlü Lale’ye söyleyemeyen Onur, Özge ile birlikte olduğu bir anda Lale’yi karşısında bulur.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yıldırım’ın karşı eve taşınması, başta Songül olmak üzere herkesi şoka sokar. Bu durumu kabullenemeyen Songül, Yıldırım’ı göndermek için plan program yapmaya başlar. Ama Yıldırım’ın pes etmeye niyeti yoktur. Bu arada Onur’un kendisinden bir şeyler sakladığını anlayan Lale bir araştırma içine girer. Acaba gerçeği öğrenebilecek midir?

BAKMADAN GEÇME!