No:309 son bölüm sonrası 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

No:309 son bölüm sonrası 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 10:31

No:309 son bölüm ardından 61. yeni bölüm fragmanı merakla araştırılmaya başlandı. Yıllar sonra babasını gören Lale, artık ne yapacağını bilememektedir. Karşısında kanlı canlı duran babası onun için her ne kadar önem arz etse de, yıllar boyunca ortalarda olmaması onu rahatsız etmektedir. Peki, No: 309 61. yeni bölüm fragmanında Lale babasına ısınabilecek midir? İşte, No: 309 61. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

No:309 dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi No:309'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Yıldırım’ın gelişi herkes için büyük bir sürpriz oldu. Yıllar sonra babalarını karşılarında gören Lale, Nilüfer ve Nergis nasıl tepki vereceklerini dahi bilemedi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, No:309 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yıldırım’ın gelişi herkes için büyük bir sürpriz olur. Yıllar sonra babalarını karşılarında gören Lale, Nilüfer ve Nergis nasıl tepki vereceklerini dahi bilemezler. Songül ise Yıldırım’a öfke doludur. Songül’ün hışmına uğrayan Yıldırım için geçen yılları telafi etmek çok zor olacaktır. Onur ise hayatının şokuyla sarsılır. Özge kızıyla geri dönmüş ve Onur’a her şeyi anlatmıştır. Onur, bir kızı olduğunu Lale’ye anlatmanın yolunu bulmaya çalışır. Duru’nun ortaya çıkışı Onur ve Lale’nin ilişkilerine nasıl etki edecektir?

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Lale Onur’a hamile olduğunu nasıl söyleyeceğini düşünür, sonunda doğum gününde açıklamaya karar verir. Onur da Lale için bir parti organize etmektedir. Bu arada Betül şantaj yaparak halayı kendi tarafına çekmeye çalışır, çünkü en büyük kozu olan Özge’yi kullanırken halanın da desteği önemlidir. Hülya ise abisine olan biten her şeyi aktarmaya devam eder ve artık ortaya çıkması gerektiğini söyler. Lale yeni yaşında hayatındaki en büyük karşılaşmayı yaşayacağından habersizken, Onur ise bir kızı olduğu gerçeğiyle sarsılır.

BAKMADAN GEÇME!