No: 309 37. bölüm fragmanında öğretmenlik tartışması!

Güncelleme Tarihi:

No: 309 37. bölüm fragmanında öğretmenlik tartışması
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 10:00

No: 309 37. bölüm fragmanında öğretmenlik kargaşası devam ediyor. Lale'nin atama hakkı kazandığını duyurduğu No: 309 37. bölüm fragmanında Onur ile gerilim çıkmaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanında her şeyi bir kenara bırakıp Lale'nin bu kararı ile ilgilenen Onur, büyük bir gerilime yol açacaktır. Peki, No: 309 37. bölüm fragmanında Lale bu konudaki tepkisini nasıl dile getirecek? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

No: 309 dizisi yayınlanan 37. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam edecek. Ekranların herkes tarafından sevilen dizisi No: 309 yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç dakikalar yer alacak. Yeni bölümde Pelinsu ve Erol her zaman olduğu gibi yine kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşer. İşte, No: 309 37. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Pelinsu ve Erol her zaman olduğu gibi yine kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşer. Yaşananlar Pelinsu ile Onur’un arasının iyice açılmasına sebep olur. Bu arada Lale atanabilmek için tercihlerini yapacaktır. Bir karar aşamasına gelir. Ailesinden tam destek alırken Onur’dan aynı desteği bulamaz. Hayalini kurduğu mesleğiyle Onur arasında kalır. Lale’nin kararı ne olacaktır?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Onur’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı projenin lansman hazırlıkları başlamıştır. Lale Onur’a bu konuda destek olur. Bu durum Pelinsu ve Erol’un pek hoşuna gitmez. Bu arada Onur ve Lale’nin dadı arayışında  olduğunu öğrenen Erol ve Betül bu durumu lehlerine çevirmenin yollarını aramaya başlarlar. Betül’ün aklına dahiyane bir plan gelir hemen bu planı uygulamaya koyarlar. Bu sefer planlarında başarılı olabilecekler midir?

BAKMADAN GEÇME!