No: 309 31. yeni bölüm fragmanında şer odakları çalışmalarını sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

No: 309 31. yeni bölüm fragmanında şer odakları çalışmalarını sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 11:13

No: 309 31. bölüm fragmanında anneler yine rahat durmuyor. Evlilik sözleşmesi denilen bir mevhumu ortaya atan Yıldız, Onur'u köşeye sıkıştırıyor. Lale ile evlilik sözleşmesi yapılması gerektiğini dile getiren Onur, ne yapacağını bilememektedir. No: 309 31. bölüm fragmanında Songül Onur'un hakkında olumlu düşüncelerini tazelemeye devam ederken, şer odakları diğer taraftan çalışmalarını sürdürmektedir. Lale'nin No: 309 31. bölüm fragmanında Onur'un kendisine yalan söylediğini düşünen Lale neler yapacaktır?

Haberin Devamı

No: 309 31. bölüm fragmanında ailelerin çekişmesi, gayet iyi giden bir evliliğin zorlaştırılmasına neden olacaktır. No: 309 31. bölüm fragmanında bebek bakımı konusunda birbirlerine girmek üzere olam Songül ve Yıldız, çekişmelerini Onur ve Lale'ye de yansıtacaktır. No: 309 31. bölüm fragmanında evliliği bozmak için her yolu deneyen şer grubu da çalışmalarına devam etmektedir. İşte merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Emir bebek nihayet dünyaya gelmiştir.. Tüm aile büyük bir heyecan ve mutluluk bunu bu olayı kutlarken,  Betül Erol ve Pelinsu cephesinde bu mutluluğun sebebi farklıdır.. Onur ve Lale’nin nikahının sahte olduğunu zannettikleri için heyecanla bunun ortaya çıkmasını beklerler ama sonuç hiç de bekledikleri gibi olmaz. Evliliğin gerçek olduğunu öğrenerek büyük bir hüsrana uğrarlar. Ama pes etmeye niyetleri yoktur. Bu sefer ki hamleleri ne olacaktır?

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. 

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

BAKMADAN GEÇME!