No:309 25. bölüm fragmanında Lale ilgisizlikten şikayetçi

Güncelleme Tarihi:

No:309 25. bölüm fragmanında Lale ilgisizlikten şikayetçi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 16:32

No: 309 25. bölüm fragmanında her şeyin yolunda gitmesi Onur ve Lale çiftini hayrete düşürüyor. Balayına çıkan çift, düğün esnasında yaşanması beklenen problemleri balayında yaşıyor. No: 309 25. bölüm fragmanında her ne kadar sorun yaşasalar da sıkıntılarını birbirlerine yansıtmayan Onur ve Lale, bu balayından başlarına bir şey gelmeden dönebilecek mi? İşte No: 309 25. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanması muhtemel konularla ilgili detaylar

Haberin Devamı

No: 309 25. bölüm fragmanında evliliğin mutluluğu yaşanıyor. İlk gece yaşanan problemler Onur ve Lale'yi biraz üzse de büyük sorunlar arz etmez. Neriman ise Haluk'un teklifini kabul eder. Balayı tatilleri devam eden Onur ve Lale No: 309 25. bölüm fragmanında güzel dakikalara tanık edecek. No: 309 25. bölüm fragmanı gelecek bölümün yine sıcak dakikalara sahne olacağını gösteriyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Lale ve Onur nihayet evlendikleri için çok mutludur. Lale Onur’a sürpriz yaparak balayı için bir otel ayarlar. Heyecanla yola çıkan Onur ve Lale gittikleri otelde hayal kırıklığına uğrar, her şeye rağmen morallerini bozmadan balaylarına devam ederler. Başka bir otele geçen Onur ve Lale’yi, acaba bu sefer ne gibi sürprizler beklemektedir? No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Düğüne sayılı günler kala Songül’e gelen isimsiz mektup sözleşme konusunu gündeme getirirken ortalığın karışmasına sebep olur. Onur ve Lale ortalığı sakin tutmaya çalışırken yeni kararlar almak ve bazı seçimler yapmak zorunda kalırlar.. Tüm zorluklara rağmen Onur ve Lale için beklenen an nihayet gelir.. 

 

BAKMADAN GEÇME!