No: 309 yeni bölüm öncesi yayınlanan 23. bölüm fragmanında duygulandıran sürpriz!

Güncelleme Tarihi:

No: 309 yeni bölüm öncesi yayınlanan 23. bölüm fragmanında duygulandıran sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 11:06

No: 309 yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyenlere samimi bir akşam yaşatacak. Ekranların sevilen ve izlenen romantik dizisi No: 309 yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde yaşanan duygusal dakikalar yeni bölüme damgasını vuracak. Yeni bölümde Başlarından geçmeyen badire kalmayan Onur ve Lale çifti, artık istedikleri ayrı ev özgürlüğüne kavuşmuştur. İşte, No: 309 23. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

No: 309 23. bölüm fragmanı duygu dolu anlar yaşatacak. Başlarından geçmeyen badire kalmayan Onur ve Lale çifti, artık istedikleri ayrı ev özgürlüğüne kavuşmuştur. Yeni evlerinde güzel bir kutlama yapan ikili, izleyicilere romantik anlar yaşatmaya hazırlanıyor. No: 309 23. bölüm fragmanında Yıldız ile Songül'ün geri adım attığı ve Haluk'un yardımda bulunduğu ise gözlerden kaçmıyor. İşte izleyicilerin merakla beklediği No: 309 23. bölüm fragmanı ve detayları

Onur ve Lale'nin yaşadığı problemler artık aile içerisinde bazı derslerin alınmasını sağlamıştır. Birbirlerinden hiç haz almayan Songül ile Yıldız, Haluk'un da baskısıyla barış yoluna gitmiştir. Bu şekilde yeni evlerine de adım atan çift, mutluluk konusunda birbirlerine söz vermiştir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

No:309 22.bölüm fragmanında; ayrı ev konusunda tartışan Yıldız ve Songül’ü barıştırmaya çalışan Onur ve Lale ne yapacaklarını bilemezken yardımlarına Haluk yetişir. Hep birlikte, ikisini barıştırmak için bir plan yaparlar. Ama iki anne de inatçı olduğu için, işleri düşündüklerinden çok daha zordur. Bu arada ilişkileri mutlu devam eden Onur ve Lale, yaşayacakları eve karar verirler. Acaba annelerini barıştırıp, onları bu kararlarına ikna edebilecekler midir?

DİZİNİN GENEL KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

BAKMADAN GEÇME!