No: 309 19. bölüm fragmanında evlilik sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

No: 309 19. bölüm fragmanında evlilik sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2016 19:14

No: 309 19. bölüm fragmanıyla izleyenlere hareketli dakikalar yaşatacak. Fox TV ekranlarının başladığı günden itibaren ilgiyle izlenen dizisi No: 309 çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde ilginç anlar yaşanacak. Lale ve Onur'un aldığı evlilik kararı diziye damgasını vuracak. İşte, No: 309 19. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının hareketli dizisi No: 309 19. yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlara gelemye hazırlanıyor. Heyecan seviyesi yüksek olan dizinin yeni bölümünde yine ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Aralarındaki tüm sorunları halleden Onur ve Lale, hafta sonu evleneceklerini ailelerine müjdelerler. İşte, No: 309 19. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Aralarındaki tüm sorunları halleden Onur ve Lale, hafta sonu evleneceklerini ailelerine müjdelerler. Her iki aile de bu habere çok sevinir. Doğum kursuna giden Onur ve Lale’ye bu sefer Filiz ve Erol da eşlik eder. Bu arada Kurtuluş ve Samet galerinin açılışını yapmaktadır.. Fakat ikisini de kötü bir sürpriz beklemektedir. Nikahın yakın zamanda olacağını öğrenen Pelinsu ve Betül yeni planlar yapmaya başlarlar. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

NO: 309 19. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Onur, Lale’nin kendisini öpmesini Pelinsu’ya bir meydan okuma olduğunu düşünerek ona tavır alır. Artık bir şeyler yapma sırası Lale’dedir. Onur’un gönlünü almak için harekete geçen Lale, Pelinsu’nun daha da hırslanmasına sebep olur.. Bu arada Erol’la arası bozulan Filiz Lale’lerin evinde kalmaya başlarken aldatıldığından şüphelenen Nilüfer Kurtuluş’un peşine düşer.

BAKMADAN GEÇME!