No: 309 bu akşam yayınlanan 10. bölümüyle kahkahaya boğdu!

Güncelleme Tarihi:

No: 309 bu akşam yayınlanan 10. bölümüyle kahkahaya boğdu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 22:14

No: 309 dizisi bu akşam 10. bölümüyle Fox TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde yaşanan olaylar izleyenleri ekran başına kilitledi. Başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen dizide neler yaşandı? İsmet babaannenin Onur ve Lale'nin yanına taşınması yeni bölüme damgasını vurdu. İşte, No: 309 10. bölüm detayları sizlerle birlikte...

Haberin Devamı

Fox TV'nin fenomen dizileri arasında yerini alan No: 309 10. bölümüyle nefesleri kesecek. Dizinin yeni bölümü çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Yeni bölümde yaşananlar izleyenlere kahkaha tufanı yaşatacak. İsmet babaannenin Onur ve Lale'nin yanına taşınması ikiliyi büyük bir stres altına sokacaktır. Onur ve Lale bundan sıyrılmanın yollarını arayacaktır. No: 309 10. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte...

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Babaanne İsmet’in eve yerleşecek olması Lale ve Onur’u strese sokmuştur.. Aynı odada kalıp sürekli evli numarası yapmak zorunda kalacaklardır.. Bundan sıyrılmanın yollarını ararlar.. Bu arada düğün hazırlıklar tam gaz devam etmektedir. İsmet’in Onur ve Lale’yi yakınlaştırmak bir sürprizi daha vardır.. İkisini doğuma hazırlık kurslarına gönderir. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Oğulları olacağını öğrenen Onur ve Lale soluğu alış verişte alır. İkisi de şimdiden bebekleriyle ilgili hayal kurmaya başlamıştır bile. İddiayı kazanan Onur’un isteği Lale’yi şaşırtacaktır. Bebeğin erkek olacağı iki ailede de sevinç yaratır. Özellikle, Yıldız çok mutludur. Pelinsu ise Onur’la baş başa kalmanın ve onu etkilemenin yollarını aramaktadır.. Düğüne az bir zaman kalmıştır, Onur ve Lale hazırlıklarla ilgilenmektedir..

NO: 309 10. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. 
Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.. 
Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

BAKMADAN GEÇME!