Nizip’ten Mehmetçik’e 1 ton fıstık

Güncelleme Tarihi:

Nizip’ten Mehmetçik’e 1 ton fıstık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2018 15:53

Nizip’ten Mehmetçik’e 1 ton fıstık

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA)- NİZİP Ticaret Borsası ve Nizip Fıstıkçılar Sitesi tarafından toplanan 1 ton Antep fıstığı, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere dağıtılmak sınıra gönderilecek.
Bölgede görev yapan askerlere destek ve yanlarında olduğunu göstermek isteyen Nizip Ticaret Borsası ve Nizip Fıstıkçılar Sitesi, bir kampanya başlatarak site içerisindeki esnaf ve işadamlarından Antep fıstığı topladı. Fıstık Hali içerisindeki Ticaret Borsası irtibat bürosunda toplanan fıstıklar, askerlere verilmek üzere paketlenen fıstıkların 2 gün içerisinde gönderileceği bildirildi.
Nizip Fıtıkçılar Sitesi Başkanı Ahmet Polat, bölgede zor şartlarda görev yapan askerlere destek olmak Nizip Ticaret Borsası ile ortak bir çalışma yaptıklarını belirtti. Çalışmadaki amacın askere destek ve moral vermek olduğunu ifade eden Polat, "Şuan ülkenin birlik ve dirliği için Suriye’de zor şartlar altında görev yapan askerlerimiz var. Bizler bu askerlerimize destek olmak ve yanarlında olduğumuzu göstermek için hem site içerisindeki esnaflarımızın katkısı, hem de işadamlarımızın destekleriyle yaklaşık 1 ton civarında Antep fıstığını temin ettik. Toplanan bu fıstıkları bölgeye göndermek için çalışmalarımız devam ediyor. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!