Nizipli iş adamları, Almanya yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Nizipli iş adamları, Almanya yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 09:15

Nizipli iş adamları, Almanya yolcusu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - NİZİP Ticaret Odası tarafından Nizipli Sanayici ve iş adamlarına yönelik Almanya Duesseldorf’a iş gezisi düzenleneceğini söyledi. Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, iş gezisine katılımın yüksek olmasını beklediklerini ifade etti.

Nizipli sanayici ve iş adamlarıyla zaman zaman dünyanın farklı ülkelerine yönelik iş gezileri düzenlendiğini ve bu ziyaretlerden olumlu dönüşler aldıklarını ifade eden Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, oda olarak Almanya’nın Duesseldorf kentine bir ziyaret gezisi düzenleyeceklerini ve burada bir çok alanlarda incelemeler yaparak temaslarda bulunacaklarını ifade etti. Özyurt, Nizip Ticaret Odası tarafından bölgenin ve Nizip’in ekonomisine ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla bu tür organizasyonların yapıldığını belirterek, "Nizipli sanayici ve iş adamlarının dış pazarlara açılmaları, ihracatlarını arttırmak, yeni ürün ve teknolojileri yerinde görme fırsatını sunarak fuarlara katılımlarını teşvik etmek ve Almanya ile iş birliği imkanlarının geliştirilmesi amacıyla 4-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrine yönelik bir ticaret heyeti programı düzenlenecektir" dedi

Almanya ziyareti sırasında dünyanın en büyük Makine, Ambalaj ve Paketleme fuarı olan Interpack Fuarına da katılım sağlanacağını ifade eden Özyurt, şöyle dedi:

"Heyet programı kapsamında Almanya'nın Düsseldorf kentinde 20'ncisi düzenlenecek olan dünyanın en büyük Makine, Ambalaj ve Paketleme fuarı olan Interpack Fuarı ziyaret edilecektir. Fuar yiyecek, içecek, ilaç, kozmetik, tüketim malları ve makineleri, paketleme ve ambalaj teknolojileri, sevkiyat ve depolama malzemeleri ile sanayi ürünleri gibi çok farklı sektörlerin ilgisini çekmektedir. Ayrıca heyet programı kapsamında firmalarımız ile Alman firmaları arasında ikili görüşmeler, resmi kurum ve meslek kuruluşları ziyaretleri organize edilecektir. Etkinliğe katılacak firma sayısı yeterli çoğunluğa ulaştığı takdirde, KOBİ'lerimiz için Odamız tarafından KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği 'ne başvurulacaktır. Başvurunun olumlu sonuçlanması halinde, söz konusu destek ile KOSGEB'den onay alan firmalarımızın konaklama, ulaşım ve rehberlik hizmetlerinin yüzde 60'lık kısmı üst limit 3 bin lira olup KOSGEB tarafından karşılanacaktır."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!